Együtt népszerűbb

Együtt népszerűbbA Magyar Turizmus Zrt. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. közel egy éve kezdődött kooperációját az idén tavasszal pecsételték meg a társaság vezetői egy szándéknyilatkozat aláírásával. A közös munka eredményeként most félmillió palackra, valamint zsugorfóliára kerül ki a turisztikai marketingszervezet logója. A társaság nem titkolt célja, hogy a Balatonra ne csak mint nyári vízparti üdülőhelyre gondoljanak az utazók, hanem a többi évszakban is ismerjék meg és élvezzék a magyar tenger aktív-, gasztronómiai-, kulturális és egészségturisztikai kínálatát.

{module 221}

„A Magyar Turizmus Zrt. számára elengedhetetlenül fontos a turizmusban érdekelt szolgáltatókkal és a balatoni régió arculatát meghatározó cégekkel folytatott együttműködés. Örülünk, hogy most sok százezer, a Káli-medence értékeit szerető és ismerő Theodora fogyasztóhoz juthatunk el” – mondta Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai és marketingigazgatója.

A Theodorát palackozó Kékkúti Ásványvíz Zrt. a Balaton-felvidéki Nemzeti Park védett természeti környezetében, a Káli-medencében végzi tevékenységét, már 105 éve. A cég jelentős mértékben támogatja a régió környezeti, turisztikai és kulturális fejlődését, (pl. Theodora tanösvények létrehozása) emellett az egészséges életmód és a térség által nyújtott komplex élmények hirdetője is. Az ásványvíz jelmondata, a „természetesen izgalmas íz” koncepció így képben is megjelenik a termékek téli csomagolásán, és egyben utal a termék karakteres ízére és Balaton-felvidéki eredetére. A Magyar Turizmus Zrt. logója mellett az ásványvizek szezonális csomagolására jellegzetes téli balatoni jelenetek – például korcsolyázás, fakutyázás, forralt borozás – kerülnek, amelyek november végétől láthatók a Theodora 1,5 literes ásványvizeken.

A két szervezet együttműködése várhatóan 2013-ban is folytatódik, így csaknem 40 millió palack Theodora ásványvízre kerülhet majd fel a magyar turizmus logója.

{module 221}