Hahn Air bemutatkozás

Reggelivel egybekötött bemutatót tartott a héten a Hahn Air a Mirage Fashion hotelben, 40 magyar utazási iroda részvételével.

Hahn Air repülőgép

A Hahn Air, a világ vezető e-ticketing légitársasága mára 260 partnerrel büszkélkedhet, hiszen 5 kontinens, 190 országában használják a Hahn Air szolgáltatásait. A hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság mára igen jelentős „világhatalommá” nőtte ki magát a jegyeladások és foglalások tekintetében. A legfrissebb statisztikák szerint a légitársaság okmányain kiadott jegyek száma meghaladja a napi tízezret.

A bemutatón négy ponton keresztül mutatta be a Hahn Air rendszerének egyedülállóságát:

Egyszerű, mivel az utazási irodák saját GDS rendszerükben tudnak foglalni a világ 260 légitársaságára, a jegyek kiállítására azonban egyetlen légitársaság „lapkáját” használják – szemben más légitársaságokkal, ahol jegyet csak abban az esetben lehet kiállítani, ha az utazás tartalmaz az adott légitársaságra is repülést.

Biztonságos, mivel a világon egyedülálló módón, minden Hahn Air jegyhez ingyenes és automatikus Securtix védelem jár – ha a járat, mely Hahn Air jegyen lett kiadva csődeljárás miatt nem közlekedik, a Hahn Air visszafizeti az utasnak a le nem repült szakaszok árát illetékekkel együtt, valamint csatlakozás hiányában szállás és egyéb költségeket is fizet meghatározott esetekben és összeghatárokig.

Megbízható, mivel a visszatéríteni kívánt jegyeket garantáltan 14 napon belül visszatérítik, 24 órás segítségnyújtási rendszerük a világ 7 nyelvén érhető el.

Szintén a világon egyedülálló módon lehetőséget adnak, hogy minden utazási iroda évente egyszer kiválaszthasson egy hibás jegykiállítás miatti terhelést (ADM-et), melyet a Hahn Air visszavon. Regisztrált utazási irodáknak lehetőségük van bizonyos feltételek mellett további második ADM eltörlésére is.

A www.hahnair.com weboldal Quick Check Point legérdekesebb része a Multi Airline Ticketing, ahol egészen egyedülálló lehetőségekkel ismerkedhetnek meg az irodák – olyan, eddig ismeretlen kombinációjú légitársaságokat adhatnak ki egyetlen Hahn Air jegyben, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak.

Újdonságként vezette be a légitársaság idén a Hahn Air System  programot- a H1 kód alatt foglalt légitársaságok ugyanolyan előnyöket élvezhetnek ezután, mint az összes többi Hahn Air partner légitársaság – így a GDS-ben foglalt és kiadott jegyekre ugyanazok a kedvezmények vonatkoznak, mint az összes többi Hahn Air jegyen kiadott légitársaságokra.