Az ibis nem csak sikeres, de a humorban is élen jár

Szombaton igazi ünnepi hangulatban köszöntötte partnereit és vendégeit  az ibis nevében Kormány Balázs, az ibis magyarországi és szlovákiai brand managere. A Budakeszi Vadasparkban tartott nem mindennapi ünnepségen krampusznak öltözött szállodaigazgatók, horkoló Mikulás és mackónak öltözött séf is emelte a téli nap fényét.

Ibis partner party

Az ibis fiatalos,  nyitott, dinamikus stábja idén a Budakeszi Vadasparkba invitálta partnereit, hogy együtt ünnepeljék az ibis mögött hagyott sikeres évet és a közeledő ünnepeket. A napsütéses téli napon  forró puncs és forraltbor, illatozó kürtös kalács és mindenféle sült  finomságok várták a vendégeket. 

A krampusznak öltözött Kormány Balázs, az ibis brand managere köszöntötte az egybegyűlteket. Miután bemutatta az ibis hotelek jelmezbe bújt igazgatóit, köztük az ibis Aeroból, az ibis Centrumból, az ibis Cityből, az ibis Hero Squareből és Győrből érkezett krampuszokat. Elmondta, hogy az ibis sikeresebb, mint valaha.

Az év a növekvő vendégszámokról, a felújított és kiemelkedő foglaltságot jegyző ibis szállodákról szólt, a  jövő évre pedig hasonló mesés eredményeket várnak. A beszédet követően a gazdagréti iskola gyermekkórusa énekelt, majd ördögi utasításra a színfalak mögül előkerült az ibis fantasztikus ágyán szundikáló és horkoló Mikulás is, majd egy mesebeli vadász zenekar is játszott.

A téli forgataggá alakult vadasparkban szombaton minden meghívott szabadon beléphetett. Az egész éves  támogatást megköszönve és kellemes ünnepeket kívánva pedig az ibis minden partnerét egy ezüstfenyővel ajándékozta meg. A rendhagyó mesés évbúcsúztatón  egy sikeres branddel, egy jókedvű csapattal és nagy adag optimizmussal találkozhattunk!