Hódít a Retro

MÁV Nosztalgia Kft. 2012. júniusában új szolgáltatásokat vezetett beA MÁV Nosztalgia Kft. 2012. júniusában új szolgáltatásokat vezetett be belföldre és külföldre tartó élményvonatain: Pullmann Club prémium osztály, valamint Retro Bistro kocsi és Bicikliszállító kocsikkal bővíti járműflottáját. Az idén 100 éves felújított Orient étkezőkocsi pedig új kiemelt desztinációval a festői szépségű Gödöllőre a Királyi Váróba közlekedik.

{module 221}

Az Élményvonat a MÁV Nosztalgia Kft. kirándulóvonata, mely rendkívül alacsony áron kínál belföldi és külföldi vonatos utazásokat. Az Élményvonat magas színvonalú vasúti szolgáltatást nyújt: pontos, kényelmes, tiszta, névre szóló helybiztosítás, élő szavas folyamatos utas tájékoztatás hangosbemondón keresztül, térkép, fakultatív programjavaslat, kávépontok, host és hostessek, welcome ital és falatkák felszállás után a fedélzeten, köszöntő, játékos kvíz Totó, bicikliszállítás állnak az utasok rendelkezésére. Az Orfeum zenekocsiban pedig minden úton más-más produkció szórakoztatja a vonat utasait. Az utazás során családias hangulatban számos érdekes programról, apró meglepetésről gondoskodik a vonat személyzete. Az Élményvonat étkezőkocsija házias ételekkel és ínycsiklandozó édességekkel várja vendégeit.

Az Élményvonat új osztálya, a Pullmann Club osztály, melynek prémium szolgáltatásaival más dimenzióba kerül az utazás. A Pullmann Club osztály vendégei hangulatos 2 személyes vagy 4 személyes asztallal ellátott páholyok között választhatnak és tour manager valamint kabin hostess áll az utazás teljes időtartama alatt a vendégek rendelkezésére. A Pullmann Club osztály valamennyi ülőhelyéhez étkező asztal is tartozik, így akár az ebédet vagy vacsorát is az ülőhelyen fogyaszthatják el a vendégek, akik nemcsak az étkezőkocsi kínálatából választhatnak, hanem külön a Pullmann Club kocsiban utazók számára összeállított menüsorokból is, amelyeket már megrendelhet, az utazása lefoglalásakor is.

A Pullmann Club osztályra érvényes részvételi díjak magukban foglalják a menettérti jegyet, helybiztosítást a rendkívül kényelmes, nagy lábterű, dönthető ülésekkel felszerelt kocsikban, valamint extra szolgáltatásokat: egész úton külön személyzet gondoskodik utasaink kényelméről, színvonalas prémium kategóriás lapok és magazinok állnak ingyenesen a vendégek rendelkezésére. Az utazás teljes időtartalma alatt ásványvíz, kávé és tea korlátlanul fogyasztható az ülőhelyeken.

A Magyar Turizmus Zrt. „Élmény Itthon” belföldi turizmust népszerűsítő kampányához korábban csatlakozó MÁV Nosztalgia Kft. és a Gödöllői Királyi Kastély között 2012. júniusban aláírt stratégiai megállapodás keretében új desztinációval, Gödöllővel bővül a vasúti nosztalgiautazások belföldi turisztikai palettája, a nosztalgiavonat pedig üde színfoltja lesz a Gödöllői Királyi Kastély Budapestről vonattal való megközelítésének.
A MÁV Nosztalgia Kft. 2012. augusztus 25-én gőzmozdonyos kirándulóvonatával csábítja Gödöllőre a Gödöllői Királyi Kastély „Titkok, Bálok, Utazások” kiállítására utasait. Az utazásért 1 pecsét jár a törzsutasok passportjába. A MÁV Nosztalgia Kft. Törzsutas programja 2012. márciusban indult, melynek keretében 5 pecsét összegyűjtése után a 6. utazásra 50% kedvezménnyel foglalható le belföldi vagy külföldi élményutazás.

100 éves felújított Orient étkezőkocsi kiemelt desztinációja Gödöllő Királyi Várója, ahová a MÁV Nosztalgia vacsoravonata, a Gyertyafény Expressz 2012. szeptember 28-án indul a Budapest Nyugati pályaudvarról.

{module 221}