Mosoly Olimpia a Marina Hotelben

Tizenkét hátrányos helyzetű gyerek nyaralhatott a balatonfüredi Marina szálloda és a Mosoly Alapítvány közös szervezésében. Vujity Tvrtko és Weisz Fanni is meglátogatta a gyerekeket.

 

{module 221}

Június 18-án vette kezdetét a Marinában a Mosoly Olimpia – a Danubius Hotels Group 40 éves jubileumi eseménysorozatának egyik programja  – melynek keretében a szálloda vendégül látott 12 hátrányos helyzetű kisgyereket a Mosoly Alapítvány közreműködésével. Színes programokkal várta a szakképzett animátor csapat az apróságokat, melyben szerepelt többek között balatoni hajókázás, kötélhúzás, vízi bicikli verseny és póni lovaglás is. 

Akadályversenyek és csapatsportok is színesítették a programot, sőt, a gyerekekből és a szállodai munkatársakból vegyesen összeállított csapatok kispályás fociban is megmérkőztek. A gyerekek már érkezéskor nagy ovációval vették birtokukba a nekik szánt ajándékokat és főhadiszállásukat a szálloda Lido szárnyának szép szobáiban. 

A program egyik meglepetése Vujity Tvrtko író, újságíró, tévés személyiség és Weisz Fanni, Magyarország siketnéma szépségkirálynőjének látogatása volt, akiket szintén nagy lelkesedéssel fogadtak az apróságok. Együtt tanultak jelnyelvet, és sokat játszottak, hiszen tudjuk, mind Fanni, mind pedig Tvrtko szívügye a gyermekek segítése. 

Már a helyszín – a Marina szálloda minden igényt kielégítő gyönyörű strandja – önmagában is nagy élményt jelentett a kicsiknek, akiknek többsége még sosem nyaralt vízparton. „A Balaton közelsége mindannyiunk számára boldogság” – nyilatkozta a gyermekanimátorok vezetője, aki maga is végigsportolta a Mosoly Olimpiát.

{module 221}