Libegők Éjszakája 2024 esti programok

Lillafüredi Libegőpark - turisztika

Feledhetetlen élmény az esti libegőzés 4 helyszínen, Budapesten és országszerte

Július 13-án, szombaton ismét megrendezésre kerül a népszerű Libegők Éjszakája, melyhez idén négy helyszín is csatlakozott. Az esemény keretében a Zugligeti Libegő Budapesten, a Lillafüredi Libegőpark, a sástói Oxygen Adrenalin Park, valamint a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark várja a látogatókat meghosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal.

Zugligeti Libegő: Éjszakai kaland a fővárosban

Budapesten a Zugligeti Libegő 17 óra és éjjel 1 óra között várja az érdeklődőket. Az 54 éve működő drótkötélpálya a fővárosiak és a turisták kedvelt célpontja. Az esemény külön erre az alkalomra szóló ötezer forintos retúrjeggyel látogatható, melyek már elővételben is megvásárolhatók a Deák Ferenc téri metró aluljáróban található Földalatti Vasúti Múzeumban. A felszállás érkezési sorrendben történik és 3 éves kor alatt ingyenes.

Lillafüredi Libegőpark: Naplemente a Bükk-hegységben

A Lillafüredi Libegőpark csodálatos kilátást kínál a Bükk-hegységre, különösen a naplemente idején. Július 13-án 10:00 és 22:00 óra között várják a vendégeket, akik családi kikapcsolódásra vagy romantikus randevúra vágynak. Az este során arcfestés, tombola, kézműves foglalkozások, fotósarok és Libegő kvíz színesítik a programot. A jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, kerékpár szállítására pedig 18:00-ig van lehetőség.

Mátra Libegő, sástói Oxygen Adrenalin Park: Éjszakai libegőzés és tűzshow

A sástói Oxygen Adrenalin Parkban a IX. Libegők Éjszakája alkalmából meghosszabbított nyitvatartással várják a látogatókat. A libegő 10:00 és 24:00 óra között üzemel és az éjszakai Mátra csodás látványát kínálja. A park területén található büfé egészen éjfélig nyitva tart, így a látogatók akár egy finom szendvicset is elfogyaszthatnak a bobpálya mellett. Az este 21 órakor kezdődő tűzshow pedig garantáltan látványos élményt nyújt a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat jóvoltából.

Zemplén Kalandpark, Sátoraljaújhely: Két libegő, egy kaland

A Zemplén Kalandparkban a Magas-hegyi és a Szár-hegyi libegők is részt vesznek az eseményen. A jegyek a helyszínen vásárolhatók meg és a különböző állomásokon az utolsó beszállási időkre fokozott figyelmet kérnek a szervezők. Az éjszakai bobozás is különleges programlehetőséget kínál július 12-13-án, a bob jegykiadás pedig 20:30 és 23:30 között történik.

Egy éjszaka a csillagok alatt

A Libegők Éjszakája országszerte izgalmas és feledhetetlen élményeket kínál minden korosztály számára. Legyen szó a fővárosi Zugligeti Libegőről, a bükki Lillafüredi Libegőparkról, a mátrai Oxygen Adrenalin Parkról vagy a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkról, minden helyszín különleges programokkal és meghosszabbított nyitvatartással várja a látogatókat. Egyedülálló lehetőség arra, hogy a csillagos ég alatt libegve csodáljuk meg Magyarország legszebb tájait.

Fotó: Horváth Csongor / Lillafüredi Libegőpark

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .