Minőségi Díjat nyert a Szászi Birtok

Minőségi Díjat nyert a Szászi Birtok

Az Év Honlapja 2014. pályázat „Turizmus” kategóriájában Minőségi Díjat nyert a Szászi Birtok weboldala.

Minőségi Díjat nyert a Szászi Birtok

A Confhotel DEV fejlesztésében készült és nyáron átadott új weboldal Szászi Endre SzentGyörgy-hegyi pincéjét mutatja be. 

A birtokközpont szálláslehetőségeit, gasztronómiai kínálatát látványosan prezentáló website „borshop”-jának köszönhetően egyszerűen, kényelmesen vásárlóhatók meg a pincészet termékei is. A weboldal szállásfoglalási lehetőségét a Roomz foglalási motor szolgálja ki.

A fejlesztés során lényeges szempont volt, hogy az új weboldal a kor követelményeinek megfelelően responsive legyen, könnyű navigációt, látványos böngészést is biztosítva az oldallátogatók számára. A weboldalról egyszerűen érhetők el a birtokközpont közösségi oldalai is, miközben a kapcsolatfelvétel szintén jelentősen leegyszerűsödött.

A Confhotel DEV több, mint 7 éve meghatározó szereplője a turisztikai online piacnak, számos portál és szállodai weboldal fejlesztésében vett részt, referenciái között megtalálható többek között az Accenthotels, a Mellow Mood, a Heviz.hu, a Travelo valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is.