Színház Tihanyban

Színház TihanybanMegújult környezetben várja a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad az érdeklődőket, amely ma már a nyári hétezer nézővel a Balaton egyik leglátogatottabb nyári színháza. A színházat Bujtor István alapította, tavaly vette fel nevét, halála óta felesége Bujtor Judit viszi tovább.

{module 221}

Juditot jól ismerhetjük az idegenforgalmi szakmából, hiszen évekig volt a Malév Air Tours, majd a DER igazgatója, így természetes, hogy céljai között szerepel a kultúra és az idegenforgalom kapcsolatának szorosabbra fűzése.

Ma már a Balaton-felvidék gyönyörű környezetének ez a legismertebb rendezvénye a Belső-tó partján, csodálatos kilátással a levendulamezőkre. A rendezvény sorozat július 6-án kezdődött és augusztus 25-ig tart. Először a Karinthy Színház mutatkozott be Hunyadi Sándor darabjával, másnap a „Szegény Dániel” került műsorra, lesz Bodrogi-Voith-show, zenés vígjáték, bohózat, musical, koncert stb.

A sajtótájékoztatón részt vett Verebes István, Bajor Imre, Árpa Attila, Balázsovits Edit, Voith Ági és Bodrogi Gyula, akik az előadásokon fellépnek.

{module 221}