VinCE Balaton

A VinCE Budapest mesterkurzusai látogatóinak nem kell egy évig várni, megrendezik a „nagy” VinCE nyári, könnyed kiadását, ahol Elizabeth Gabay MW olyan hírességek borait mutatja be, mint Brad Pitt, Coppola vagy Iniesta, kóstolhatunk egy egész sorozat kéknyelűt és megtudhatjuk, hogy milyen az a kozmopolita szőlőfajta.

 

{module 221}

Vendégük Olaszország és vele a dolce vita, ezért lesz Ferrari pezsgőkurzus, Aperol koktélkurzus, a venetói Villa Sandi proseccóit pedig maga Fabio Zaccaria mutatja be.

Az ültetett kóstolóknak a keszthelyi Festetics Kastély pompázatos termei adnak otthont, a parkba kilépve pedig egy borfesztiválba cseppenünk – természetesen VinCE-stílusban, laza eleganciával körítve. Élőben zenél többek közt a Maszkura és a Tücsökraj és a Kerekes Band, a gyerekeket pedig az Alma együttes mellett gólyalábasok, akrobaták és szabadtéri játékok szórakoztatják.

Lesz ingyenes, szemléletes VinCE Rapid Borkurzus, amelynek elvégzői oklevelet kapnak, de a vállalkozó kedvűek egy izgalmas vetélkedőn is próbára tehetik magukat, ami mindenekelőtt sok-sok kóstolással jár. Minden vendég ajándék üdvözlő- és búcsúbort választhat a VinCE-standon, a borász-, pálinka- és gourmet-kiállítóknál pedig készpénzzel lehet fizetni a kedvező árú, kiváló minőségű borokért és más ínyencségekért.

Időpont: augusztus 19–20., 11.00–24.00   Helyszín: Keszthely, Festetics (Helikon) Kastély
További info: www.vincebalaton.hu

/forrás: VinCE Magazin/

{module 221}