Új Budapestinfo Pont a Bazilikánál

Újabb Budapestinfo Pont várja a fővárosba látogató turistákat. Az új, turisztikai információkat szolgáltató iroda nagyszerű környezetben kapott helyett, a Memories of Hungary Herczegprímás utca 8. szám alatt található üzletében.

 

{module 221}

Egyfelől, a BTDM Nonprofit Kft. és a megszokottól eltérő, magyar szuveníreket forgalmazó cég között született megállapodás keretében, a BTDM Nonprofit Kft. május 1-től Budapestinfo Pontot alakított ki a cég Bazilika közelében található szuvenír shopban. Itt többek között kaphatóak Kalocsai kézzel festett porcelánok, kékfestés technikával készített textíliák, Rubik kockák különböző változatai és számos más, érdekes ajándéktárgy. Másfelől, a Memories of Hungary, ugyanennek a megállapodásnak az értelmében a Deák Ferenc tértől nem messze található Sütő utcai információs irodában ennek az egyedi és sokszínű kínálatnak a szűkített változatát elérhetővé teszi a betérő turisták számára.

A Herczegprímás utcai Budapestinfo Pont a megszokott színvonalú szolgáltatást nyújtja az arra járóknak. Vásárolható itt 24, vagy 72 órás Budapest Kártya, melyek használatával még élménydúsabbá tehető egy felnőtt és egy 6. életévét be nem töltött gyermek fővárosi tartózkodása egy ingyenes Állatkerti sétával, egy-egy fél áron vásárolt múzeumbelépővel, vagy egy igen nagy kedvezménnyel elfogyasztott ebéddel, vacsorával. A Budapest Kártya értékesítésén kívül természetesen megtalálhatók a Budapesttel kapcsolatos ingyenes, többnyelvű információs kiadványok is, valamint a BTDM összes kitelepüléséhez hasonlóan itt is szakképzett, idegen nyelven beszélő informátor áll a vásárlók rendelkezésére.

További tudnivaló, hogy a Memories of Hungary üzlete 09.00 és 22.00 óra között tart nyitva, azonban az itt található Budapestinfo Pont csak 10.00 és 18.00 óra között érhető el. 18.00 óra után a közelben található Sütő utcai Budapestinfo Pont várja a látogatókat, ahol akár izgalmas budapesti programokra is megvásárolhatják jegyüket, a  többi informálást, és kényelmet nyújtó szolgáltatás mellett.

{module 221}