I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep

I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep

Nyári szezonnyitó a belváros szívében egy hangulatos, szabadtéri borozással, pezsgőzéssel. A legjobb hazai borászatok és pezsgő pincészetek várják az érdeklődőket Budapest szívében, a Szabadság téren az első alkalommal megrendezett, ingyenes Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválon június 2. és 6. között.

A Szabadság tér nagy, füves területeivel és árnyat adó fáival évek óta tökéletes helyszíne a sikeres Belvárosi Sörfesztiváloknak. Idén június 2-6. között egy különleges, új rendezvénynek ad otthont: az I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztiválnak és Junibor Ünnepnek.

Az esemény a legkiválóbb hazai borászatok és pezsgő pincészetek nedűivel, valamint izgalmas street food kínálattal várja az érdeklődőket, akik hangulatos, szabadtéri borozással, pezsgőzéssel nyithatják meg a nyarat a pünkösdi hosszú hétvégén. A rendezvényre a belépés ingyenes, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

I. Belvárosi Bor & Pezsgő Fesztivál

Budapest, Szabadság tér, 1054
2022 Június 2-6.

A fesztivál nyitvatartása

Csütörtök: 11:30 – 02:00
Péntek: 11:30 – 02:00
Szombat: 11:30 – 02:00
Vasárnap: 11:30 – 00:00
Hétfő: 11:30-00:00

A belépés ingyenes, a fogyasztás üveg fesztiválpohár megvásárlásához kötött.

Az esemény weboldala
A fesztivál Facebook oldala
A fesztivál Facebook esemény oldala

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .