Utazás Kiállítás 2012

A 2012-es Utazás Kiállítás 2012. március 1-4 között kerül megrendezésre. Ez lesz a 35. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás. A kiállítás társrendezvénye idén is a Budapest Boat Show-t és a PORT.hu Bringaexpo. A tavalyi Himalája után a kiállítás kiemelt témája az Olimpia lesz, hiszen 2012-ben rendezik meg az Olimpiát Londonban.

 

{module 221}

Az Olimpiai pavilon látványos megnyitó ünnepséggel, olimpiai sportág bemutatókkal, egykori és magyar bajnokok történeteinek kiállításával, és a különleges “gasztronómiai olimpia” mellett további színes programokkal várja vendégeit. A hangulatot fokozza, hogy a kiállításon személyesen is részt vesznek Magyarország élsportolói és sportvezetői.

A díszvendég 2012-ben Lengyelország lesz, a belföldi városok közül pedig Debrecen kap nagyobb szerepet. Az Utazás kiállítás fővédnöki tisztségét Bánki Erik, az Országgyűlés Sport- és turizmusbizottságának elnöke vállalta el idén. 2012-ben először az esemény kiegészül a virtuális utazás kiállítással és további online lehetőségeket is ígérnek a szervezők.

{module 221}