X. Business Travel Show

X. Business Travel ShowMinden egy helyen, ami érdekes lehet utazó  üzletembereknek, céges utaztatóknak, üzleti találkozók, tréningek és továbbképzések szervezőinek. A Business Traveller Hungary kiadója, a Turizmus Kft. és a Hungexpo Budapesti Vásárközpont tisztelettel meghívja Önt a X. Business Travel Show 2012 kiállításra és workshopra, az üzleti utazók  és utaztatók egyetlen hazai fórumára.

{module 221}

Időpont: 2012. október 17-18. (szerda, csütörtök), 10–17 óra

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont, A pavilon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A Business Travel Show két napja alatt több mint félszáz kiállító – szálloda, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég,  programgazda és számos egyéb, az üzleti utazáshoz kapcsolódó szolgáltató – várja a vállalati és a privát ügyfeleket.

Az eseményt izgalmas kísérőprogramok színesítik: konferencia egészségturizmus, utazási betegségek témakörben, egészségügyi szűrések,  konzultációs lehetőségek. A Business Travel Show a Hoventa szálloda-, vendéglátóipari- és gasztrotechnikai szakkiállítással, a Service  Expóval és a Budapest Callinggal egyidőben, egymás mellett kerül megrendezésre.

A látogatók kényelme érdekében a rendezvényre ingyenes transzferbuszokat indítanak Budapest központjából.

A rendezvényen és a konferenciákon való részvétel a látogatók számára ingyenes. A részvételhez mindössze regisztráció szükséges.

Regisztráljon a businesstravelshow.hu oldalon, ahol a kiállítók listáját, a kísérőprogramok tematikáját és a transzferbusz pontos menetrendjét is megtalálja! A regisztrálók között értékes ajándékokat sorsolnak ki, többek között wellness hétvégéket, tréninget, belépőket, amelyeket a kiállítók ajánlottak fel.

{module 221}