Hosszú tengeri hajós utak 2024-ben

Azamara Cruises tengeri expedíciós útak - turisztika
Azamara, Quest cruise - Ausztrália, Hamilton Island

Az Azamara Cruises 35-70 napos tengeri expedíciós útjai

A tengeri kalandok iránt érdeklődők számára jó hír, hogy 2024-től az Azamara extra hosszú hajós utazásokkal lepi meg az utazókat. Akinek még nincs terve a következő nyárra és kedveli a hajózást, annak most itt a lehetősége, hogy felfedezze a világ lenyűgöző tájait és gazdag kultúráit egy luxus hajón. Az 5 csillagos deluxe szolgáltatásokat kínáló Azamara, a Royal Caribbean Cruises cégcsoport tagja, 2007-ben alapított luxus hajótársaság, melynek négy kisebb hajója olyan ritka és egzotikus kikötőket céloz meg, amelyeket a nagyobb hajók nem érnek el és most 11 Grand Voyage út indul mind az öt kontinens érintésével. Ezek a körutazások nem pusztán vakációk, hanem igazi expedíciók, ahol az utazók hosszú időt tölthetnek a tengeren.

Az új útvonalak lehetőséget kínálnak az utasoknak, hogy több időt töltsenek a kikötőkben, felfedezhessék a helyi érdekességeket és részt vehessenek prémium szolgáltatásokban. A Grand Voyages útjain a vendégek egy 1200 dolláros keretet kapnak fakultatív programokra, így lehetőségük van helyi kirándulásokra vagy más élménydús kiruccanásokra. Az utazók nemcsak a tengeren élvezhetik az utazást, hanem a kikötőkből is kimerészkedhetnek, hogy közelebbről megismerjék a helyi kultúrát és látnivalókat. A japán szigetek között hajózva például megtekinthetik a rizsföldeket, vagy egy tasmániai kikötésnél bejárhatják a közeli nemzeti parkokat. A kirándulások után pedig visszatérhetnek a hajóra, hogy élvezzék a luxus kényelmet és kényeztető szolgáltatásait.

Az Azamara elnöke, Carol Cabezas, elmondta: „Az elmúlt években sok utasunk két körutazást is megtervezett egymás után. A hosszú utak iránti igényre reagálva hoztuk létre a Grand Voyages útjainkat, ezzel ösztönözzük az utazókat, hogy bátran válasszanak messzebbi úti célokat és mélyüljenek el a világ kultúráiban, kulináris élvezeteiben és helyi hagyományaiban. Hajóink az utasok otthona lesz pár hétre, amit az igazi otthonuktól távol töltenek, mindegy, hogy Dél-Afrikából Portugáliába vagy Japánból Görögországba hajóznak.”

Izgalmas úti célok a következő években

 • 37 napos út Dél-Afrikából Portugáliába 2024. február 8-tól az Azamara Pursuit-tal.
 • 41 napos út Japánból Görögországba 2024. április 18-tól az Azamara Journey-vel.
 • 35 napos European Grand Voyage (európai körutazás) 2024. május 18-tól az Azamara Quest-en.
 • 46 napos út Dániából Spanyolországba 2024. augusztus 11-től az Azamara Onward-dal.
 • 59 napos út Norvégiából Olaszországba 2024. augusztus 12-től az Azamara Quest-en.
 • 62 napos út Velencéből Fokvárosba 2024. október 19-től az Azamara Quest-en.
 • 70 napos út Görögországból Ausztráliába 2024. október 26-tól az Azamara Pursuit-tal.
 • 62 napos út Új-Zélandból Japánba 2025. február 3-tól az Azamara Pursuit-tal.
 • 69 napos út Japánból Görögországba 2025. április 6-tól az Azamara Pursuit-tal.
 • 61 napos út Dél-Afrikából Olaszországba 2025. február 9-től az Azamara Quest-en.
 • 39 napos út Kanadából az Egyesült Királyságba 2025. augusztus 5-től az Azamara Quest-en.

fotó: rccl.hu

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .