Ryanair 30% kedvezmény a téli poggyászokra

Ryanair 30% kedvezmény a téli poggyászokra

A Ryanair bejelentette, hogy 30%-os akciót indít a feladott poggyászra 2016. október 1. és december 15. közötti utazásokra, ezáltal még több megtakarítást biztosítva európai utasai számára.

Ryanair 30% kedvezmény a téli poggyászokra

A Ryanair nemrég csökkentette a poggyászdíjakat 116 millió utasának 92 százaléka számára és leegyszerűsítette a poggyászdíjak lehetséges variációit (108-ról 6-ra) az “Always Getting Better” (AGB) program harmadik évének részeként, mely tovább növeli a fogyasztói élményt szolgáltatási, digitális és fedélzeti fejlesztések által.

Utasaink, akik most foglalnak vagy már foglaltak Ryanair jegyet 2016. október 1. és december 15. közötti utazásokra, most 30%-os kedvezményt kaphatnak a feladott poggyászra, de ez az ajánlat csak vasárnap éjfélig (július 24.) érvényes.

Robin Kiely, a Ryanair sajtószóvivője a következőket nyilatkozta:

“A Ryanair továbbra is csökkenti az utazás költségeit és nagy akciót indított a feladott poggyászra, 30%-os kedvezménnyel a 15kg-os és a 20kg-os csomagokra minden repülőúton október 1. és december 15. között. Ez a fantasztikus akció azon utasaink számára elérhető, akik erre az időszakra foglaltak vagy foglalnak utazást vasárnap éjfélig. Ez a kedvezmény most vehető igénybe a Ryanair.com-on.”