Semmering „varázshegye“ a Zau[:ber:]g

Téli mulatság éjjel-nappalHelikopterrel érkezett meg az a 17 új, teljesen automatikusan működő hóágyú, amelyek garantálják, hogy egészen biztosan legyen hó a Zau[:ber:]g Semmering síterepen a 2010/2011. évi téli szezonban. Az év csúcseseménye, az AUDI-FIS Alpesi Női Sí Világkupa alkalmából 100 új parkolóhely, az újonnan kialakított ZauberBAR terasz, a családoknak és időseknek szóló kedvezményesebb árszabás, az online rendelhető jegyek, valamint a kibővített Split Park várja a vendégeket.

Téli mulatság éjjel-nappal

Esti szánkópályaA Semmering „varázshegyén”, a Zau[:ber:]g hegyen (ejtsd: ZauBerBerg) a kezdők és a családok, a gyakorlott síelők, a carving síelők és a hódeszkások éjjel-nappal „húzhatják a csíkokat” a piros, kék és fekete lesiklópályákon. A kínálatban mindenki talál kedvére valót: a FIS világkupa Panoráma lesiklópályája, ahol 2010. december 28-án és 29-én újra a FIS Alpesi Női Világkupa állomásozik, csekély lejtése miatt ideális lesiklópálya a családok számára, míg a keleti lejtős hegyoldalon kialakított Freeride Area a gyakorlott síelőket várja. A tökéletesen előkészített lesiklópályák a carving síelés szerelmeseit hívogatják, a Semmering-Rax-Schneeberg terület panorámája pedig mindazokat, akik szívesen ámulnak-bámulnak. A Zau[:ber:]g Semmering síterep egyedülálló attrakciója a 6 éjszakai lesiklópálya, amelyek üzemkezdetkor naponta frissen előkészítve várják a síelőket, és a világkupa megrendezésére alkalmas színvonalú megvilágításukkal hihetetlen síelős estét garantálnak.

Új ZauberBAR terasz

Téli mulatság éjjel-nappalA síelés utáni pihenés felejthetetlen érzését élhetjük át a közvetlenül a Zau[:ber:]g lábánál fekvő ZauberBAR „varázsBÁRban”. A bárban kialakított különböző szintek, a legmodernebb, értékes design, a minden ízlést kielégítő zene, az élő műsorok, és a látványelemekkel tarkított felszolgálás minden estét varázslatosan BÁ(R)mulatos élménnyé tesz. A két hatalmas ernyővel és üvegfalakkal újjáalakított ZauberBAR terasz a téli szezontól kezdve még több vendégnek kínál stílusos környezetet a síeléssel eltöltött napot lezáró esti partikhoz. Az ernyők, valamint az üvegfalak igény esetén gombnyomásra kinyithatók, és elegendő helyet kínálnak a napfürdőzésre az új ZauberBAR teraszán.

Zauberberg Online

Az utolsó téli szezonban már bevezetett online jegyvásárlási alkalmazás mellett – amelynek segítségével a vendégek kényelmesen, otthonról vásárolhatják meg a kívánt felvonóra szóló jegyeket, anélkül, hogy sorba kellene állniuk a pénztáraknál – az a leglényegesebb újdonság online területen, hogy már az aktuális panorámaképek, a hóviszonyok, az üzemelő lesiklópályák és felvonók, stb. is letölthetők különféle
Smartpohne Apps alkalmazásokban, mint pl.: SkiResort, iSki, Bergfex, World News. Ugyancsak újdonság a Split Parkban működő webkamera is, amely folyamatosan mutatja az aktualizált képeket; ezek a másik három webkamera képeihez hasonlóan szintén letölthetők a Smartphone Apps alkalmazásokon keresztül, valamint a www.zauberberg.at oldalról.

Kibővített Split Park a hódeszkások és freeski síelők számára
A 2010/2011. évi téli szezonban tökéletes kialakítással és két új akadállyal mutatkozik be a Zau[:ber:]g Semmering síterepen található Split Park valamennyi freeski síelőnek és hódeszkásnak.
Az immár 17 saját készítésű elemet, mint amilyen a kicker, tables, különböző rail korlátok, valamint különféle boxok minden méretben és formában, egy curved box, valamint egy 8 méteres tube rail egészíti ki, és így kínál változatos pályát a freestyle síelőknek. A Split Park folyamatos fejlesztése során ügyeltünk arra, hogy a kezdőknek a legjobb feltételeket kínáljuk a sportágba való belekóstoláshoz, ezért számos kisebb, és egyszerűbben vehető elemet építettünk be a pályába. Az erős megvilágításnak köszönhetően a Split Park minden nap esténként is használható.

Élmény-szánkópálya éjjel-nappal

Mind fiataloknak, mind idősebbeknek remek szánkóbulival szolgál a 3 km hosszú, éjszaka megvilágított Zau[:ber:]g élmény-szánkópálya. A fantasztikus építmények, alagutak és mágikus fényeffektusok arra csábítják az összes téli sportolót, hogy belemerüljenek a Zau[:ber:]g világába, ezenkívül vidám alternatívát kínálnak a síeléshez és a hódeszkázáshoz. A téli szezonban a kilenc hóágyú gondoskodik arról, hogy a szánkópályán egészen biztosan legyen hó.