Művésztek Palotája Meghívó

Művésztek Palotája MeghívóA Magyar Turizmus Zrt és a Művészetek Palotája a magyar beutaztatásban érdekelt szolgáltatókat szeretettel meghívja közös, ún. prezentációs délelőttjére, amelynek helye: MÜPA Előadóterem I. emelet. Ideje: 2011. június 29. szerda 10.00 órai kezdettel (a prezentáció kezdete). Témája: a MÜPA stratégiai terveinek rövid ismertetése, a Magyar Turizmus Zrt prezentációja és kezdeményezése arra vonatkozóan, hogy a Zrt, valamint a hazai szolgáltatók együttesen, egységes képet mutatva prezentálják Magyarországot, az általuk közvetített anyag egységes alapkínálatot mutasson.

{module 221}

A rendezvény célja:

A Magyar Turizmus Zrt managementje értékesítés ösztönző tevékenységet folytat a turisztikai piacokon.  A sikeres szereplés egyik záloga a magyar beutaztatói piacon tevékenykedő szolgáltatókkal való hatékony együttműködés. Ennek egyik példája volt a 2011. március 3-5. között szervezett, ún. hosted buyer study tour is, amelynek keretében a Magyar Turizmus ZRt részéről egy Budapest prezentáció hangzott el. Ez a 20 perces prezentáció rendkívül kedvező fogadtatásra talált a szolgáltatók körében, elismerően nyilatkoztak tartalmáról, és annak megjelenítéséről. Az elmúlt hónapokban – nagy örömünkre – számos partnerünk keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy a prezentáció anyagát adjuk át részükre további felhasználásra. A kéréseket mindannyiszor örömmel teljesítettük. Közös nevezőre jutottunk abban, hogy egy pergő, sikeres, jól illusztrált prezentáció nagy meggyőző erővel bír, szemléletet változtathat meg, egy, a ,,terméket” a gyakorlatban is bemutató, study tourral kísérve a későbbiekben. 

Ennek kapcsán, a Magyar Turizmus Zrt szeretné bemutatni egy angol nyelvű prezentáció keretében, hogy mely attitűd, sales irányelvek alapján prezentálja a fővárost és az országot, mire helyezi a hangsúlyt. A prezentációt Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt Marketing Igazgatóságának munkatársa tartja. Az alkalmat felhasználjuk arra is, hogy egy párbeszéd keretében megtudjuk azt, hogy a szakma mely fontos sales szempontokat tartana még kívánatosnak ahhoz, hogy bekerüljenek egy általános Budapest, illetve Magyarország prezentációba. A megbeszélést követően a Magyar Turizmus ZRt alakítana ki egy egységes prezentáció alapot, szöveggel, és jog tiszta, naprakész fotókkal, amelyeket bármikor, bármely prezentációjuk során a szolgáltatók felhasználhatnának. Az elkészített anyagot, filmekkel, és fotótárral együtt egy pendrive-on átadjuk a későbbiekben a prezentáción megjelent szolgáltatóknak. 

A cél, egy közös, hatékony, az inspiráló magyar árualap bemutatása, egységes szolgáltatói kép kialakítása a külföld felé.
Mivel a magyar szolgáltatói paletta sokszínű, a Magyar Turizmus ZRt által átadott prezentáció  és filmek csak alapot képeznek, azt a szolgáltató szabadon felhasználhatja, saját tevékenységét bemutató anyagát hozzáteheti.

A Magyar Turizmus Zrt és a Művészetek Palotája együttműködése több éve sikeres. Az együttműködés még több csatornán keresztül folytatódik ebben az évben, közös tanulmányutak szervezését is célul tűzte ki a két szervezet. A MÜPA inspiráló forrása minden olyan marketing akciónak, amely összefügg a kulturális turizmussal, és a minőségi, színvonalas szolgáltatás egyik világhírű magyar megjelenítője is egyben.

A MÜPA előadóterme160 fő  befogadására alkalmas. Ezért az első 160 jelentkező számára tudunk csak helyet biztosítani, amely előzetes jelentkezés alapján történik.

Kérjük, hogy a Magyar Turizmus Zrt-nél, a tdmgyak@itthon.hu email címen Orosz Gergelynél regisztráljanak, illetve küldhetnek már javaslatokat.. Kérdéseikkel Fekete Magdolnát/Magyar Turizmus ZRt Rendezvény Iroda keressék a 488-8740 telefonszámon.

Örülünk előre a személyes találkozásnak, várjuk építő jellegű észrevételeiket a prezentáció délelőttjén!

Magyar Turizmus Zrt   
Művészetek Palotája 

A prezentációt regisztráció,  és egy kötetlen beszélgetésre lehetőséget adó,,kávészünet” előzi meg 09:20 órától

Program:
09:00 Regisztráció, kávészünet
10:00 Felvezetés, a program ismertetése, Káel Csaba, a MÜPA vezérigazgatójának köszöntője
10:00 ,,Itthon a legjobb” – az új imázsfilm megtekintése (Magyar Turizmus Zrt)
10:05 Ismertető a Művészetek Palotája stratégiai terveiről, a kultuális turizmus fejlesztése érdekében megteendő lépések
10.25 Magyar Turizmus ZRt ,,Budapest” prezentációja angol nyelven. Előadó: Kincses Márk
10:45 ,,Mit kíván a szakma?” – hangos ,,együtt gondolkodás” – további fontos értékesítési aspektusok egy prezentáció kialakításakor                   Javaslatok, kérdések-válaszok. Moderál: Magyar Turizmus Zrt
11:30 A rendezvény vége

{module 221}