1 éves a Continental Hotel Budapest

Hungária Fürdő és a Continental Szálló2011. június 15-én, az 1 éves évfordulója alkalmából, az egykori Hungária Fürdő és Continental Szálló területén felépített négycsillagos superior hotel partnereivel emlékezett meg az elmúlt egy évről. A Continental Hotel Budapest méltó utódja az egykor a Dohány utca ékességeként számon tartott fürdő- és szállodakomplexumnak. A fennmaradt írásos és képi anyagoknak, illetve az építészek és restaurátorok precíz munkásságának köszönhetően, a Hungária Fürdő és a Continental Szálló újjáéledt a Budapest legújabb design szállodájában.

{module 221}

Mi sem tanúsíthatja ezt méltóbb módon, mint az elmúlt egy év sikerei, díjai – Podmaniczky díj, Az év szállodafejlesztése, Best of Budapest: legjobb új négycsillagos szálloda és legjobb új étterem (Araz), WorldHotels: Legjobb Marketing Integrációs díj és Deluxe minősítés. Géher Zoltán, szállodaigazgató köszöntő beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 365 nap átlagfoglaltsága 69,4% volt, és nemcsak foglaltság tekintetében, hanem az egy kiadható szobára jutó árbevételben is jóval a versenytársak felett teljesített a szálloda, amire mindannyian nagyon büszkék.

Géher Zoltán megköszönte a partnerek bizalmát, támogatását és rugalmasságát, hiszen a siker csak velük együtt volt elérhető.
Ezt követően a vendégek megismerhették a Mazen Al Ramahit, a szálloda tulajdonosát és a szálloda vezetőit, akiknek a munkája nélkül a Continental Hotel Budapest nem az a szálloda lenne, amit mindenki ismer. Bármennyire is hihetetlen, de mindenki nyitás óta a tagja a szállodának:

Jakab Gábor, Varga Kitti, Szunyi Anikó, Jagicza Katalin, Balsai Brigitta, Hováth Bea, Sallai Andrea, Szántó Györgyi, Tóth Brigitta, Kovács Ákos, Barka Áron, Schüszler Károly, Balatoni Béla. Az összes dolgozói létszám: 140 fő

Mivel egy szállodában nem látni a kulisszák mögé, egy kisfilm készült a szálloda életéről, mely nagy sikert aratott a partnerek között.

A köszöntő beszéd után az Araz Étteremben folytatódott az este, ahol Barka Áron chef de cuisine köszöntött mindenkit, és egy-két érdekes számadattal szolgált az éttermi fogyasztásra vonatkozóan. Néhány számadat: 197.140 db tojás, 8077 kg csirke 17 t kávé, 33.842 t zöldség és 20 t gyümölcs, Sunday Brunchon 744 fő vett részt és 118.094 fő reggelizett az Arazban. A vendégek ezek után az elmúlt év legnépszerűbb ételeiből kaphattak ízelítőt. Az este folyamán a hangulatos élőzenét Jager Bandi Salsa zenekara biztosította. A kertben diavetítés futott a szálloda emlékezetes pillanatairól, a teraszon pedig grill és bogrács ételek tették hangulatossá az estét.

{module 221}