Vendéghozó megoldások – hívószavak a turizmusban

Egy turisztikai szakembernek rengeteg dologhoz kell értenie: a látogatót vonzó online marketingkampányok, felhasználóbarát felületek kialakítása és a Facebook-megjelenés koordinálása mellett foglalkoznia kell a különböző kedvezménykártyák és összetett csomagajánlatok offline kínálatával, terjesztésével is.

Menedzserképző Központ konferencia

A mobileszközökre készülő applikációk tesztelésével párhuzamosan olyan stratégiai kérdéseken kell gondolkodnia, hogy miként lehet a közvetlen működési környezet adottságait fejleszteni a területen működő államigazgatási, társadalmi szervezetekkel együttműködve, a településmenedzsment segítségével.

A turizmus talán legégetőbb kérdése a kupon-probléma. A szállodák keresik a kiutat az egyre inkább tehertétellé váló, minőségromlást okozó – ennek ellenére gombamód szaporodó – kuponos cégek szorításából. Jó hír, hogy ma már biztosan látszik: nem muszáj úgy táncolni, ahogy a kuponos cégek fütyülnek. A konferencián olyan rendszerek kerülnek bemutatásra, amelyek szembe mennek a jelenleg rosszul működő szisztéma logikájával.

A Menedzserképző Központ eseményén kipróbált, működő, és mindezek mellett jövőbe mutató megoldásokat mutatnak be előadóink, amelyekkel a mindennapi munka is megkönnyíthető. Célunk, hogy megmutassuk, milyen a jövő szállodája szolgáltatói szemmel.

A konferencia témái

  • Mobilmegoldások szállodáknak
  • Felhasználóbarát Facebook-oldal
  • Felhasználóbarát weboldal
  • Új offline trendek a szállodaiparban
  • A jövő szállodája szolgáltatói szemmel
  • Fókuszban a településmenedzsment

A rendezvényre a szállodaipar, illetve az egyéb idegenforgalmi vállalkozások képviselőit, a turisztikai szervezetek munkatársait, az önkormányzatok illetékeseit, és a turisztikai szolgáltatásokat nyújtó cégek képviselőit várjuk.

Részvételi díj kedvezménnyel

A konferencia részvételi díja: 21 000 Ft + áfa, azonban a GSZT szakújság olvasói és partnerei részére 15% kedvezményt biztosít a szervező. (A feltüntetett engedményen felül további kedvezmény nem vehető igénybe.) Az egyedi engedmény az alábbi regisztrációs felületen érvényesíthető:
Regisztráció

„Vendéghozó megoldások – Hívószavak a turizmusban”
Menedzserképző Központ Turisztikai Konferencia
Program és további információk