Hóóórukk hó- és koncertrajongóknak

Nappal csúszás, este koncertek és buli várja az Alacsony-Tátrában a hó- és zenerajongókat a Hóóórukk rendezvényen, amelyet először rendeznek meg február 9. és 12. között Jasnán, a Chopok északi oldalán. Napközben a téli sportoké a terep, délután nyílt, amatőr, pénzdíjas versenyeken (óriás műlesiklás, szlalom, snowboard) mérhetik össze tudásukat a síelők és a snowboardosok, esténként pedig Magyarország legütősebb zenekarai és nagy ígéretei lépnek színpadra Liptószentmiklóson és Jasnán a Happy End – ben.

 

{module 221}

A magyar underground könnyűzenét a négy nap alatt nyolc banda fergeteges koncertje fémjelzi Szlovákiában, ott lesz a 30Y, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Subscribe, az Alvin és a Mókusok, az Óriás, a Hősök és a Kipu. Akinek ez sem elég, az fakultatív részt vehet motorosszán-túrán vagy éjszakai ratraktúrán, kipróbálhatja a tandem siklóernyőzést a jasnai sípályák fölött, míg a melegségre vágyók Szlovákia legnagyobb élményfürdőjében, a Tatralandia Aquaparkban vagy a Besenovai termálfürdőben lazíthatják ki izmaikat. 

A Hóóórukkra  2, 3 és 4 éjszakás programcsomagokat állított össze, és különbuszokat is indít a Campus Club Utazási Iroda, amely a fesztivál kizárólagos utazási partnere, és ahol a résztvevők 20 százalék kedvezménnyel válthatják meg napi síbérletüket a rendezvény idejére. 

www.hooorukk.hu, www.utazas.info.

{module 221}