Újdonságokkal jön a 7. Torkos Csütörtök!

Készülhetnek a torkos vendégek, ugyanis a Magyar Turizmus Zrt. 2012-ben is meghirdeti a Torkos Csütörtök akciót a néphagyományon alapuló, hamvazószerdát követő napra, amely ebben az évben február 23-ára esik. A nagysikerű akció idén számos újdonsággal egészül ki.

 

{module 221}

A Torkos Csütörtök hivatalos honlapja – az MT Zrt. és a NetPincér együttműködésének köszönhetően – a www.torkoscsutortok.hu vagy www.torkoscsütörtök.hu címen érhető el, ahol már internetes asztalfoglalásra is lehetőség nyílik február 1-jétől. Az éttermek jelentkezését február 20-ig várják a szervezők.

További újdonság, hogy idén nemcsak éttermek és más vendéglátó ipari egységek, hanem kereskedelmi szálláshelyek is csatlakozhatnak a Torkos Csütörtök akcióhoz, kedvezményes, úgynevezett „Torkos csomagok” kialakításával, amelyeket a „torkos vendégek” éttermi számlájuk vagy az éttermekben található szórólap felmutatásával vehetnek majd igénybe február 23-át követően. 

Az országos népszerűségnek örvendő akcióban évről évre mintegy 200 ezer vendég vesz részt, 1200-nál is több hazai étteremben.

{module 221}