Sziget aftermovie; Te is benne vagy

  ← All Categories


  Az idei év mérföldkő volt a Sziget Fesztivál történetében, amit az augusztusban megrendezett fesztivál és az azt követő visszajelzések is alátámasztottak. A szervezők nyilvánosságra hozták a Sziget aftermovie-t, amelyben a hat nap legkiemelkedőbb pillanatai elevenednek meg.

  Az idei fesztivál a tervezett fejlesztések, a megújuló kényelmi szolgáltatások és az egyedi programok révén új szintre emelte a Sziget életérzést. A szervezők szerint a fesztivál sokszínűsége alkalmazkodott a hazai és nemzetközi közönség egyre növekvő igényeihez.

  Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elmondta: „Idén sikerült egy nagyot lépni, a vendégélmény fokozásával újraértelmeztük a Sziget életérzését, és a fesztivál sokszínű programkínálata is alkalmazkodott a változó igényekhez.” A szervezők örömmel fogadták a visszajelzéseket. Hozzátette: „Soha nem volt még ilyen korán, ekkora érdeklődés a Szigetre.”

  A főszervező elárulta, hogy az első Super Early Bird jegyidőszakban már több mint kétszer annyi bérletet adtak el a jövő évi Szigetre, mint az előző év azonos időszakában. A 2024-re tervezett jegyek közel fele már pár nappal az idei fesztivál után elfogyott, de a szervezők október 26-tól egy újabb 48 órás akciót indítanak azoknak, akik lemaradtak az előzőről.

  Az idei Sziget nemcsak a látogatók, hanem a fellépők számára is emlékezetes volt. A nagyszínpados olasz rapper, Lazza, kifejezte elégedettségét a fesztivállal kapcsolatban, kiemelve a tökéletes szervezést és az óriási közönséget.

  Az aftermovie nézése közben újra átélhetjük a Sziget feelinget, a hat napot hét percben. Emellett már készülhetünk a 2024-es Szigetre, amely a 1993-as kezdetektől számítva immár 30. alkalommal hívja majd a Szabadság Szigetére az érdeklődőket. A szervezők pedig október 26-tól egy újabb jegyakciót hirdetnek, így érdemes figyelemmel kísérni a fesztivál közösségi oldalait és a hivatalos weboldalát a részletekért.

  64 views

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .