12. Magyar Grillbajnokság

12. Magyar GrillbajnokságA Magyar Grillszövetség 2011-ben, immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg az országos grill bajnokságot, ezúttal is a SzeptEmber Feszt rendezvényéhez kapcsolódva. 

Versenykiírás

{module 221}

2011. szeptember 4. vasárnap, 07:30 – 16:00 

Helyszín: Budapest, Népliget, a SzeptEmber Feszt területe 

A versenyen indulhat minden olyan 4 fős csapat, korhatár nélkül, aki a versenykiírás feltételeit, elfogadja és a nevezési díjat határidőre befizeti. 

Jelentkezési, nevezési lapok leadási határideje: 2011. augusztus. 01. 

Eredményhirdetés időpontja: kb. 16:30 

Egy csapat 4 főből áll, kik környezetük dekorációjával és öltözékükkel is felkeltik a közönség, és természetesen a zsűri figyelmét. 

Az alapvető biztonsági és higiéniai szabályokat minden résztvevőnek kötelezően be kell tartania. Elektromos készülék, használata tilos! 

A fő alkotórész csak nyárson, vagy rácson készülhet, faszénparázs (esetleg gáz) felett, a mártásnak, serpenyő, lábos engedélyezett! 

Nevezési díj csapatonként 15 000.-Ft, (a Grillszövetség tagjának 10000.-Ft) melyről a Magyar Grillszövetség számlát állít ki a jelentkező nevére. Kérjük, az összeget a Magyar Grillszövetség az OTP Banknál vezetett 11743040-20066318 számú számlájára átutalni szíveskedjenek 2011. augusztus 05-ig. 

A nevezési díj ellenében a Magyar Grillszövetség biztosítja az alábbi nyersanyagokat, 10 adagra: 
– Húsokat (szürkeharcsa filé, csontos-bőrös csirkecomb, sertés tarja egész, marha hátszín egész) 
– Zöldségeket (cukkini, trikolor paprika, gomba, paradicsom, burgonya, vöröshagyma, fokhagyma, póre) 
– Faszén 
– 1db 3*6 m-es sátor (korlátozott számban) 
– sörpad, asztal 

FIGYELEM KAUCIÓ! 

A helyszín adottságainak figyelembe vételével a csapatok részére a sörpad garnitúrát csak a helyszínen fizetett kaució ellenében tudjuk átadni. A kaució  összege: 15.000,-Ft/garnitúra, melyet a sörpad garnitúra visszavételekor visszafizetünk 

A csapatok gondoskodnak az alábbiakról: 
– szükséges eszközök, kellékek, dekoráció, abrosz, teríték, poharak. 
– bemutató asztal, az elkészült ételeknek, a fényképezéshez. 

A főzősátor igényeket a csapatoknak előre kell jelezniük a szervezők felé, a nevezéskor, mivel csak korlátozott számban áll rendelkezésünkre sátor. A részvételi lehetőség a főzőhelyek kialakítása miatt korlátozott. A visszaigazolás a jelentkezések beérkezésének sorrendjében történik, a jelentkezések lezárása 2011. augusztus. 01. 

A jelentkezéseket a következő  elérhetőségre küldjék: 
Ferenczi István: ferenczimeister@gmail.com vagy: Fax: 889 5252 

Automatikusan kizárásra kerül az a csapat, amelynek nevezési díja nem érkezik meg 2011. augusztus 05-ig a szövetség bankszámlájára.

{module 221}