A Thomson’s Coffee új főhadiszállása: kávézás intenzív hangulatban

A Thomson’s Coffee új főhadiszállása - gasztro

A Glasgow külvárosában található volt banképület, amely korábban ablaktalan szobákkal és keskeny folyosókkal rendelkezett, most átalakult a Thomson’s Coffee espresso bárjává és egy rugalmas munkahellyé. A skót legősibb kávépörkölő cége, a Thomson’s Coffee új központját a Technique Architecture & Design tervezte, egy kicsi, ám kreatív építészeti és dizájn csapat, amely a városban működik. Az új székhely tervezésekor az Intense Ultra Dark Grey színű HIMACS került felületekre és pultokra, amely tökéletesen kiegészíti és egyben tükrözi a kávé gazdag és intenzív ízét.

A Thomson’s Coffee 1841-ben alapították Glasgow-ban, és 182 évvel később is ugyan úgy működik, függetlenül vállakozásként. A vállalat a legmodernebb technikákat és eszközöket ötvözi hagyományos értékekkel, és felkérte a Technique irodáját, hogy tervezze meg ezt az új központot, amely közel van a glasgow-i pörkölőüzemükhöz és pékségükhöz.

Az eredmény a hagyomány és az innováció tökéletes elegye, amely magában foglalja az Intense Ultra Dark Grey HIMACS-ot, füstölt tölgyfát és valchromat fa rostlemezt. Az elkészült hatás egy viktoriánus üzleti belső tér, ahol a díszes panelek modern érintettséget kapnak a gondosan kiválasztott HIMACS felhasználásának köszönhetően. Az ultra szürke felületek természetes szépségű fával való kontrasztja meleg és invitáló teret teremt a kávé melletti beszélgetésekhez, vagy akár munkavégzéshez is, egy kávéval és egy falat étellel.

A HIMACS nem csak praktikus anyag, hanem egy olyan eszköz is, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kifejezzék saját egyediségüket. A Thomson’s Coffee új főhadiszállása egyértelműen bizonyítja, hogy a megfelelő dizájn és anyagok összehangolása milyen meghatározó lehet egy étkező vagy kávézó atmoszférájában. Az Intense Ultra Dark Grey HIMACS felhasználása a Thomson’s Coffee kávéjának gazdag és mély ízével harmonizál, így egy különleges, intenzív kávézási élményt kínál az ügyfeleknek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .