Elismerték a chocoMe-t

Elismerték a chocoMe-tTizennegyedik alkalommal vehették át kitüntetéseiket a 2011. évi Magyar Termék Nagydíj® Pályázat díjazottai a Parlament Felsőházi Termében. A nyertesek között megtalálható a chocoMe Kft. is, amely két díjat is kapott a „egyedileg összeállított, kézzel készült különleges csokoládé kreációk” pályázatáért: a vállalatot Magyar Termék Nagydíjjal és a Magyar Termék Nagydíj® Pályázat Innovációért Nívódíjjal is elismerték.

{module 221}

A Magyar Termék Nagydíjat jelképező  díszoklevelet és trófeát Koszorús László országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottsága Alelnöke adta át Mészáros Gábornak, a cég alapítójának és tulajdonosának. A pályázat kiírói hangsúlyozták, hogy „a vadonatúj innováció hazai és nemzetközi piacon biztosítja a személyre szabható prémium csokoládé élményét, amit a cég honlapján is össze tudnak állítani és megrendelni az érdeklődők.” Az elismerést Szabó Zsolt országgyűlési képviselő az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottsága Alelnöke adta át. Az eseményen ünnepi köszöntőt mondott Dr. Latorcai János országgyűlési képviselő, egyben az Országgyűlés Alelnöke.

A legrangosabb civil kezdeményezésű  Magyar Termék Nagydíj® pályázat a találékonyság és szakértelem kirakataként több ezer termékkel, szolgáltatással járult hozzá nemcsak egy erősebb gazdaság megvalósulásához, hanem a tudatos fogyasztói magatartás kialakulásához is.

A chocoMe Kft. szakmai együttműködő partnere a Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület.

chocoMe – a „személyre szabott csokoládé”

A 2010-ben elindult chocoMe olyan termékfejlesztés, melynek köszönhetően a táblás csokoládé olyan különleges és csúcsminőségű feltétekkel készülhet, mint a Hawaii-ról érkező fekete tengeri só, a brontei pisztácia, a Goji bogyó, a narancsosbors fűszerkeverék, a kandírozott rózsa-, jázmin- vagy ibolyaszirom, a 23 karátos aranypelyhek, a liofilizált gurulós málna, meggy, eper, őszibarack, vagy akár a Haribo gumimaci.  A csokoládéra szánt feltétek a liofilizált gyümölcsök, fűszerek, magvak, különleges feltétek, dekorációk kategóriákba tömörülnek, és ezekből maximum öt feltétet tudnak az érdeklődők a saját csokoládéjukon elhelyezni, a lehetséges variációk száma eléri a 60 milliót.

{module 221}