Európa legjobb éttermei között a budapesti Deák St. Kitchen

Európa legjobb éttermei között a budapesti Deák St. Kitchen

The Ritz-Carlton Budapest’s éttermét, a Deák St. Kitchen-t a legjobb európai étteremnek választották magyar konyha kategóriában a World Luxury Restaurant Awards-on. A 2017-es World Luxury Restaurant Awards díjait július 22-én adták át a vietnámi JW Marriott Hotel Hanoi-ban.

A Deák St. Kitchen 2016 áprilisában nyitotta meg kapuit, és azóta a legkiválóbb hazai ihletésű fogásokkal és a nemzetközi konyha közkedvelt remekeivel várja vendégeit, amelyek a legmagasabb minőségű hozzávalókból készülnek egy kis „budapesti” csavarral, és világhírű, díjnyertes magyar borok kísérik őket.

A World Luxury Restaurant Awards a gasztronómia világának egyik legnagyobb presztízsű elismerése. A díjak jelöltjei top kategóriás éttermek közül kerülnek ki, belső kialakításuk, az ételeik minősége és szolgáltatásuk színvonal alapján. A díjra többek között vendégek, ételkritikusok, blogerrek és szakértők jelölhetik az éttermeket.

A jelölést követő szavazás alkalmával – melyben az iparági szakértők mellett a vendégek is részt vesznek -, számos tényezőt figyelembe vesznek, mint például a kulináris élmény, a márka, elhelyezkedés, vendégélmény és elégedettség, szolgáltatások és felszereltség, dizájn, étel- és italkínálat.

“Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Deák St. Kitchen-t jelölték és díjazták a World Luxury Restaurant Awards-on. Az elismerés megerősíti csapatunkat abban, hogy sikerült különleges élményt teremteni vendégeinknek, akik értékelik törekvésünket, hogy a magyar fogásokat innovatív megközelítéssel gondoljuk újra” – mondta Pieter Teune, The Ritz-Carlton, Budapest F&B menedzsere.