Megint eladó Janics szegedi vendéglője

Dusev-Janics NatasaÚjból eladó a szegedi Bárka vendéglő, ami öt éve Douchev-Janics Natasa tulajdonában van. A sportoló interneten árulja az épületet, mert az önkormányzat végül mégsem hajlandó visszavásárolni azt – írja a delmagyar.hu. A hirdetést október 24-én tették közzé, az irányár 19 millió 900 ezer forint.

{module 221}

Douchev-Janics Natasa 2007-ben bruttó 24 millió 850 ezer forintért vette meg az éttermet, de nem tudott mit kezdeni vele, ezért felajánlotta visszavételét a városnak, amit a pénzügyi bizottság nyáron jóváhagyott. Az adásvételről szóló papírok szeptemberben érkeztek a polgármesteri hivatalhoz, de azokat Botka László a kajakos eligazolásával kapcsolatos huzavona miatt nem írta alá, az ügyet újbóli megfontolásra visszaküldte a pénzügyi bizottsághoz.

Douchev-Janics Natasa október 18-án találkozott a polgármesterrel, ahol a vendéglővel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy szeretné megelőzni a bizottsági döntést, írásban fogja visszavonni eladási szándékát, és mégis megtartja a Bárka épületét. 

A most megjelent hirdetés szerint a Bárka jutányos áron eladó, az épület felújításra szorul, de ezt az ára is tükrözi.

Csonka Gábor, Douchev-Janics Natasa menedzsere azt mondta: a meghirdetett ár telekár, mivel az épület igen romos állapotban van. A Bárkával kapcsolatban nincs profilkötöttség, így a leendő tulajdonosnak nem lenne kötelező éttermet nyitni a helyén – olvasható a cikkben. 

A Nemzeti Sport szerint kedden Szerbiába költözött Douchev-Janics Natasa. Az olimpiai bajnok kajakos délelőtt még edzett a Maty-éren, majd összepakolt és férjével útnak indultak. A lap szerint vagy Belgrádban vagy Újvidéken telepednek le. Menedzsere, Csonka Gábor szerint Janics mindent elad Magyarországon, és az ő feladata lesz, hogy ebben segítsen neki.

{module 221}