Skócia 30 éve legkedveltebb whisky márkája Magyarországon

Skócia legkedveltebb whisky márkája, a Famous Grouse és ikonikus fajdkakasa megérkezett hazánkba, hogy bemutassa az igazi és immár 115 éve utánozhatatlan Famous scotch-ot, az „élet vizét”.

 

{module 221}

A Famous Grouse, a hamisítatlan skót kultúra itala immár 115 éve házasítja mesterien a legjobb minőségű maláta – és gabonapárlatokat Skócia tradicionális malátakészítő területén, Perthshire-ben. A blendelt whisky kiemelkedően magas százalékban tartalmaz Single Scotch Malt-et (egyedi skót maláta), a párlat ennek köszönheti egyedi, füstösen selymes, ugyanakkor karakteres ízét. A többszörösen aranyérmes whisky nemcsak a szakma egyik kedvence: a skótok több mint 30 éve legszívesebben a Famous Grouse-t választják majd’ 2000 nemzeti scotch-uk közül.

Hihetetlen, de igaz, hogy Skóciában 3 korty Famous Grouse whisky-t isznak másodpercenként, hogy egy hamisítatlan skót rögbi meccs már több mint 20 éve elképzelhetetlen a füstös ital nélkül, ahogy az is, hogy a márka ikonikus alakja, a fajdkakas annyi rajongói levelet kap, mint az ünnepelt színészek.
A Famous Grouse whisky, a skót szabadság és függetlenség szimbóluma, az élet vize, amely az érkezéstől a búcsúzásig kíséri a vendéget.

A finom párlat végre Magyarországra is megérkezett, hogy a whisky hazai kedvelői a fajdkakassal ünnepeljék a különleges alkalmakat, a mindennapok sikereit, vagy csak egyszerűen élvezzék az életet és a természet ajándékát, a legtradicionálisabb módon: skót szokás szerint.

(forrás: Pincérújság)

{module 221}