VI. fánksütő és forraltbor főző verseny

A Balatonakali FÉK Üzletház és az MNGSZ Regionális Szervezete szeretettel meghívja Önt, aktív közreműködéssel a hagyományos fánkbálunkra, és a 2010. január 30-án a VI. alkalommal megrendezésre kerülő Fánksütő és Forraltbor főző versenyre majd az ezt követő bálra.

Program

* 14 órától II. Borfőző  verseny helyi és környékbeli borosgazdák részvételével
* 15:30 órától Forralt borok kóstolása és zsűrizése, szakértő borivók közreműködésével.
* Arany ezüst és bronz fokozatú  borfőző elismerések átadása
* Közönség szavazat alapján, különdíj átadása
* 17 órától 19 óráig a versenyfánkok leadása a versenykiírás szerint a Fék Kávéházban
* 19 órától Fánkbál

Részvételi díj: 5000 Ft/fő

Helyfoglalás a részvételi díj befizetésével egyidőben január 28-ig a Fék Kávéházban.

Érdeklődni a 06/30-9376-461 és a 06/87-544-044-es számokon lehet.

Nevezhet mindenki, aki elfogadja a versenykiírást Akali „Farsangi Fánkkirály” címért megy a verseny. Nevezni a Fék Kávéházban lehet január 30-ig. Minden nevezőnek biztosítunk 1 db tányért, 1 db tortadobozt, 1db borítékot, amibe a nevét és elérhetőségét írja. Az egységes csomagolás a pártatlan zsűrizéshez szükséges. 5 darab 6-10 cm átmérőjű hagyományos farsangi fánkot kell sütni. A dobozokba csomagolt fánkokat január 30-én 17-19 óra között kell a Fék Kávéházba leadni. Minden borítékot (ami a nevet illetve elérhetőséget rejti) számmal látunk el, hogy a készítő kiléte titokban maradjon az eredményhirdetésig. Szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni, kinek sikerült legfinomabban, legszebben a farsangi fánkja. A verseny elbírálása után csak a számokat fogja közölni a zsűri az elért eredmény sorrendjében. A neveket tartalmazó számozott borítékokat vacsora után fogjuk felbontani, hogy név szerint is megismerhessük kis is lett az idei év Fánkkirálya.

Az első helyezett 10.000 Ft értékű vacsorameghívást kap a Fék Kávéház Étterembe + királyi jelvényt, oklevelet és aranyérmet.

Domonkos Miklós
Veszprém Megyei Regionális Szervezet elnöke
Schnitta Díjas éttermi mester