Mindent a pálinkáról – Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

Mindent a pálinkáról – Pálinkáról határok nélkül, a Kárpát-medencében

Olyan hiánypótló kiadvány jelent meg a pálinkáról, amely nemzetgazdasági, hagyományőrzési, kulturális, élelmiszeripari szempontból, és a hungarikumok szempontjából is komplex módon világította meg a Pálinka és párlatkészítés legfontosabb ismereteit, s a pálinka nemzetösszetartó erejét.

A kiadvány készítői a hazai legfrissebb szakirodalmakra és a legkiválóbb szaktekintélyekre egyaránt támaszkodva, alapos áttekintéssel közelítik meg a témát.

A könyv precízen, gazdagon illusztrálva, számos fotóval, elemzéssel, adattal dolgozza fel az ismeretanyagot, a pálinka történetét is részletesen bemutatva.

A szerzők saját cégüket érintő vizsgálataikat és tapasztalataikat is megosztják benne. Olyan kreatív, előremutató, reális, a versenyképességet növelő fejlesztési elképzeléseket, terveket fogalmaznak meg a pálinkaágazat jövőjére, amely a piaci lehetőségeiket egyaránt érinti.

A projekt az MNVH Elnökségének értékelése és javaslata alapján, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósult meg.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .