Európa kedvenc kempingjei

A www.camping.info kemping útmutató Európa egyik vezető kemping oldala odaítélte a Camping.info Awards 2019 díjakat. 44 európai ország 22 000 kempingje közül a Grubhof kemping végzett az első helyen, ezt követi a Camping Hopfensee és a Luxury Camping Schlosshof Resort.


A 24 nyelven megjelenő Camping.info az évi 14 millió látogatójával egyike Európa legismertebb kemping honlapjainak. Jelenleg adatbankunkba 22 785 kemping került bejegyzésre.


A Camping.info Award az európai kempingszakmában a legmegtisztelőbb díjnak számít. A kitüntetés alapját 92 128 kempinglátogató összesen 165 336 értékelése biztosította, melyeket a Camping.info oldalon adtak le. „A rangsorolás kizárólag a vendégek értékelései alapján történt. Így a Camping.info Award egy olyan díj amely kizárólag a publikum véleményét tükrözi és kizárólag a vendégelégedettség alapján ítéljük oda”, mondta Maximilian Möhrle, a Camping.info ügyvezetője. „Így kicsi és elkötelezett vállalkozásoknak is jó esélyük van arra, hogy bekerüljenek Európa top 100 kempingjébe és hogy a vendékek titkos ajánlatként felfedezzék őket.” Möhrle büszke a saját maga által kifejlesztett számítási képletre, mely mindenekelőtt az értékelő szavahihetőségét veszi figyelembe és így kizárja a manipuláció lehetőségét. Az eredményt befolyásoló további tényezők az aktualitás és az értékelések száma.

Európa top 10 kempingje:
1. Camping Grubhof / Ausztria / www.grubhof.com
2. Camping Hopfensee / Németország / www.camping-hopfensee.de
3. Luxury Camping Schlosshof Resort / Olaszország / www.schlosshof.it
4. Naturcamping Spitzenort / Németország / www.spitzenort.de
5. Camping Village Marina di Venezia / Olaszország / www.marinadivenezia.it
6. Am Rosenfelder Strand Ostsee Camping / Németország / www.rosenfelder-strand.de
7. Panorama & Wellness-Campingplatz Großbüchlberg / Németország / www.freizeithugl.de
8. Campingpark Südheide / Németország / www.campingpark-suedheide.de
9. Camping- & Freizeitpark LuxOase / Németország / www.luxoase.de
10. Camp MondSeeLand / Ausztria / www.campmondsee.at