Higiéniai kézikönyv

Turizmus-Vendéglátás ÁPBA Turizmus-Vendéglátás ÁPB munkaadói és munkavállalói képviselője részt vett a május 4-én Brüsszelben megtartott EFFAT-FERCO (EU szintű Közösségi Étkeztetés Ágazati Párbeszéd Bizottság) munkabizottsági megbeszélésén, melynek témája a Higiéniai kézikönyv volt.

{module 221}

A Higiéniai kézikönyv valójában egy Interneten hozzáférhető tréning-eszköz, melynek segítségével a vendéglátásban, és elsősorban a közétkeztetésben dolgozók online tanfolyamot végezhetnek el az élelmiszer higiénia témakörben.

A munkabizottság ülésén a program készítője bemutatót tartott az online tréningről, melyhez az Európa több országából érkezett közétkeztetési szakemberek hozzáfűzték szakmai meglátásaikat. A program a munkabizottságban résztvevő szakemberek közreműködésével készített szakmai anyagot használja fel, és a különböző országok specifikus szabályainak és szokásainak szintetizálásával egy, az ágazatban általánosan felhasználható tréning eszköz lesz. Az EU tagországokban szabadon választható lehetőség lesz a tréning program felhasználása.  

******

Az Ágazati Párbeszéd Bizottság  új elérhetőségei: 

Kalmár Zsófia
ÁPB titkár 

1054 Budapest, Szemere u. 7.
Mobil: 06 20 979 6405
Tel.: 06 1 374-9074
Fax: 06 1 374-9070
E-mail: kalmarzs@lab.hu

{module 221}