Századforduló Parti az Astoriában

Budapest egyik legpatinásabb szállodája, a Danubius Hotels ékszerdoboza 2014-ben ünnepli megnyitásának 100. évfordulóját.

Hotel Astori

A négycsillagos szálloda a róla elnevezett közlekedési csomópontban, a Belváros szívében áll és történelmét tekintve Budapest ikonikus pontja. Enteriőrjében, utánozhatatlan hangulatában a számos felújítás után is megőrizte egyediségét, különleges atmoszféráját. 

Lépjenek be, hagyják maguk mögött a nyüzsgő várost, és engedjék, hogy a márvány borítású falak és a műkincsek tárháza meséljenek az Astoria évszázadáról.

Századforduló Parti

Felejthetetlen élmény vár a vendégekre a Danubius Hotel Astoria megnyitásának 100. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő Századforduló Partin, mely visszarepíti a látogatót az 1914-es fergeteges nyitás idejére.

A szálloda Múzeum körút felöli bejáratánál korabeli automobil és vörös szőnyeg várja az érkezőket. A vendégek az épületbe lépve száz évet utaznak vissza az időbe, amikor az Astoria legelső vendégeinek érezhetik magukat. Ez a kivételezett érzés kíséri végig az egész estét a dekoráció, a műsor és nem utolsó sorban az ültetett állófogadás során, amelynek különleges és olykor már feledésbe merült gasztronómiai fogásai hűen tükrözik a szálloda múltját, jelenét és a jövőbe vetett bizalmát.

A parti program

 

  • Üdvözlő ital a százéves díszletek között
  • Emlékfotózás a korabeli automobilnál
  • A vendégek köszöntése
  • Gasztronómiai időutazás Lakatos Tímea kreatív séf különleges fogásaival ültetett állófogadás a Café Astoriában és az Empire Teremben
  • A vacsora alatt száz év slágerei szórakoztatják a vendégeket
  • Kern András Lövölde tér című zenés színházi estje az Astoria Bárban, vendégművész Heilig Gábor A műsorban a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, többek között elhangzik a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Lövölde tér és nem marad el az Astoria sem! Kitűnő művészek, remek történetek, fanyar humor mind dalban, mind prózában.
  • Centenáriumi torta ceremónia

 

Belépőjegy 9.900 Ft.

Ünnepeljük együtt az Astoria centenáriumát, a szervezők várják jelentkezését!

Email: astoria.sales@danubiushotels.com
Telefon: +36 1 889 5491
cafeastoriabudapest.hu