Szeptember 22-én ülésezik a VISZ

Szeptember 22-én ülésezik a VISZA Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet szeptember 22-én tartja következő Elnökségi ülését melynek témái között szerepel a 2010. évi Üzemi Tanács választás jelenlegi helyzetének részletes ismertetése az alapszervezetek titkárai prezentációjában, határidők pontosítása, problémák megbeszélése. A migráció és a gazdasági válság problémáinak kezelési módjai a turizmusban az ágazati párbeszéd lehetőségein keresztül az Európai Unió országaiban. A QSP (European Qualification Skills’ Passport) a szakmai útlevél bevezetésének újabb lépései.

A Széchenyi Terv II.: A turizmust – vendéglátást – közösségi étkeztetést érintő részek véleményezése a munkavállalói érdekek megjelenítésével. A Széchenyi Terv II. megtalálható a http://ngm.gov.hu/data/cms2068241/uj_szechenyi_terv.pdf

Valamint megtárgyalandó téma lesz a hazai, országos és ágazati érdekegyeztetés aktuális helyzete, várható lehetőségei a szakmai és munkavállalói érdekek érvényesítésének a 2011. évi adótörvényeken keresztül.

megosztás
előzőZakuszka
következőEgyre
GSZT szakújság :: Gasztronómia : Szálloda : Turisztika