Zenés vendégség a Hollán Ernő utcában

A Lanner Kvartett nagy örömmel tudatja, hogy idén is folytatódik Zenés vendégség sorozata. Az idei első zenés vendégséget április 13-án (szombaton) 15:30-kor tartják a Hollán Ernő utcai Zeneiskola dísztermében.

zenei koncert

Az április 13-i előadás különlegessége, hogy megrendezik az első nyereményjátékot, melynek címe: „A Lanner Kvartett házhoz megy”. A helyszínen jelentkezők között kisorsolnak egy szerencsést, akinek felajánlják, hogy – személyes egyeztetés után – meglepetésszerű koncertet adnak valamilyen általa rendezett eseményen. Akár a nappalijában, a teraszán, az udvarán, vagy kedvenc vendéglőjében, legyen szó születésnapi köszöntésről, szerenádról vagy csak egy baráti összejövetelről.

A zenés vendégségen való részvétel továbbra is ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrálni honlapjukon lehet, egy regisztrációs űrlap segítségével.

Műsorukba nagyszerű művek átiratait válogattak össze, hallhatóak lesznek Wagner, Verdi, Ponchielli és természetesen Lanner zenéi. Az eddigi zenés vendégségek alkalmával már megszokhatták a résztvevők, hogy a zene mellett kulináris élvezetekben sincs hiány. Az ízélmény most sem marad el. A zene mellett a La Delizia kézműves kekszei és a Pasco il Caffé minőségi kávéi fognak gondoskodni arról, hogy igazán élményteli délutánt töltsenek el a vendégek.

A koncert végén támogatói kilépőjegy váltható. Kérjük – ha teheti – támogassa együttesük további munkáját! Hívja el barátait, családtagjait és legyen felejthetetlen zenei és ízélményben részük! Hajrá a nyereményért!

Információk és jelentkezés