Iránytű

Laptársunk a Turizmus Trend szaklap immár hagyományos kommunikációs versenyének megszületett a végeredménye. Közel 50 pályamű került a Turizmus Trend szervezésében zajló Iránytű kommunikációs verseny zsűrije elé.

Hotel benczúr terasz

A zsűrit Körömi Csenge, a Kreatív Csoport grafikusa, Sali Sándor, az Air Berlin magyarországi képviselője, Román Balázs, a Kreatív Magazin főszerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője, Csirke Zsolt, a Turizmus Trend marketing menedzsere alkotta.

A zsűri szavazatainak összesítése után a legjobb hírlevél különdíját a budapesti Hotel Benczúr kapta.

Ebből az alkalomból Sárközy György szállodaigazgató elmondta, hogy közel két éve vezették be havi rendszerességgel a hírlevelet. Úgy érzem abban sikerült újat hozni, hogy a hírlevél – annak ellenére, hogy öt perc alatt elolvasható, és ez is a cél – más tartalmi stílust hozott a megszokottól, mert amellett, hogy bemutatja a Hotel Benczúr mindennapjait, ajánlatait, sikerült az összeállítást magazinszerűen megjelentetni.

A hírlevelünket mintegy tízezer e-mail címre küldjük ki, elsősorban üzletfeleinknek, de ma már számos megkeresés érkezik, hogy szeretnének olvasóink közé tartozni.

Azt is szeretném megjegyezni, hogy a hírlevél küldése a mai nehéz gazdasági időszakban az egyik leggazdaságosabb marketing eszköz – fejezte be Sárközy György.