Újértékű használt szállodabútorok

Az Antik Kft. 25 éve foglalkozik szállodabútor értékesítéssel: 4 és 5 csillagos német osztrák szállodákból hoznak be 2-5 éves bútorokat, berendezéseket, általában egyszerre 50-100-200 szobányit. Jelenleg 2000 nm raktárterületnyi áruval rendelkeznek. Szállodai bútorok mellett igényes lámpák, ágytakarók, függönyök, ágyneműk is szerepelnek készletükön.

Antik Kft.

Szolgáltatásaik között szerepel a kiválasztott bútorok berendezések – ha a megrendelő igényli – felújítják, átalakítják, készítenek hozzá kiegészítő berendezéseket. A bútorokat kérésre  helyszínre  is szállítják, a helyszínen berendezik, a fali díszítést, képeket, lámpákat is felszerelik. Asztalos és kárpitos műhellyel is rendelkeznek.

Eddigi ügyfeleik 2-3 csillagos szállodákból tevődtek össze, viszont mára már 4 csillagos szállodák is vásárolnak tőlük.

Az Antik Kft. egyéb tevékenységei: antik bútorok professzionális felújítása, restaurálása, kárpitozása, egyedi  fa- és kárpitosmunkák, egyedi modern és antikszerű lépcsők készítése.

Antik Kft.

Üzletükben 400 nm-en találhat a megrendelő kiállított árukat használt szállodai bútorokból és berendezésekből. A mintadarabok megtekinthetők, valamint antik bútorok és régiségek is várják az érdeklődőket.

Az Üzlet 3009 Kerekharaszt, Herédi út 13 szám alatt található. Megközelítése, Hatvantól 3 km-re, Budapesttől az M3-as autópályán Aszód után a kerekharaszti pihenőhelynél letérve jobbra 200 méterre található, amelyet az autópályáról már látni lehet, ha a régi 3-as úton érkezik valaki.

Referencia szállodák: Bazár Hostel Bp., Hotel Metro Bp., Hotel Omnibusz Bp., Termál Hotel Jászapáti, Hotel Kisvakond Eger, Hotel Farkasmály, Hotel Korona Hatvan, Kastélyhotel Celldömölk, MTA Kastélyhotel Erdőtarcsa, Kastélyhotel Alsópetény, Oremus Kastély Vendégház Tolcsva.

Az Antik Kft. elérhetősége

Székhely: 3000 Hatvan, Tóth Árpád út 1/a