Idén is keresik Óbuda Legjobb Vendéglátóhelyét

Idén is keresik a legjobb éttermetÓbuda-Békásmegyer önkormányzata 2010-ben újra meghirdette az Óbuda Legjobb Vendéglátóhelye című versenyét. Az idei, 23 tagú mezőnyben a versengők között kockásabroszos óbudai kisvendéglőtől a trendi caféig az üzlettípusok szinte teljes palettája megtalálható.

Köztük olyan neves vendéglátóhelyek is megmérettetik magukat, mint a Konyha Étterem, a Kemencés Kertcafé, a Symbol 220 éves Pinceétterme, a Leroy Óbuda, a Kisbudagyöngye, a Kéhli, a Régi Sipos Étterem és az Új Sipos Vendéglő vagy a Pastrami. A voksolásra többek között az is buzdíthatja a nagyközönséget, hogy a szavazólapot kitöltők között egy két személyes vacsorameghívást, valamint három alkalommal felhasználható, 15 százalékos kedvezményt nyújtó vouchert sorsolnak ki, melyet Óbuda Legjobb éttermében vehetnek majd igénybe.

Szavazni a versenyben résztvevő vendéglátóhelyeken, a kerületi okmányirodákban, az ügyfélszolgálaton, valamint a az óbudai polgármesteri hivatal portáján található szavazólapokon, illetve a www.obuda.hu weboldalon és a kerületi újságból kivágható szavazólapokon lehet, november 30-ig.