Január végéig várják a pályázatokat Nyugat-Dunántúlon

A Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága 2012-ben ismét meghirdeti a „Nyugat-dunántúli turisztikai régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai rendezvénye” című pályázatot.

 

{module 221}

A pályázati kiírás célja a régió azon kiemelt jelentőségű kulturális és örökségturisztikai rendezvényeinek kiválasztása, melyek a régió turizmusa szempontjából meghatározóak. A pályázat anyagi támogatással nem jár, ugyanakkor jelentős hozadéka van a rendezvények ismertté tétele terén, hiszen a címet elnyerő rendezvények népszerűsítésére a Nyugat-dunántúli RMI marketingtevékenységében kiemelt figyelmet fordít a cím birtoklásának 5 éves időtartama alatt. A pályázati felhívás és űrlap a www.itthon.hu/regiok/nyugat-dunantul/szakmai-oldalak oldalon érhető el. A pályázatok benyújtási határideje 2012. január 31.

A régióban maximum 20 rendezvény nyerheti el a kitüntető címet. A Nyugat-dunántúli RMI várja mindazon rendezvénygazdák pályázatát, akiknek rendezvénye kiemelkedő értéket képvisel, valamint a régió turizmusának fellendülését is elősegíti.

{module 221}