Laár András csak úgy falta a csókokat

csak úgy falta a csókokatEgy kisebb piramisnyi négercsókkal ünnepelt a KFT zenekar! Laár András felesége kedden rendhagyó módon az ágyba hozta a reggelit, majd zenésztársai fejenként 56 darab csokis édességgel lepték meg a frontembert 56. születésnapja alkalmából.

{module 221}

Egy zuglói étterem kertjében várta az ünnepeltet a rengeteg négercsók, és András nem habozott, azonnal be is falt néhány darabot. Persze az édességválasztás nem véletlen, hiszen az együttes legendás számában, az Afrikában elhangzik: „Egy négercsókért mindenem odaadom…” Most semmit sem kellett adnia értük, ajándékba kapott mindent.

– Nagyon kellemes meglepetés ért, hiszen én valóban szeretem a négercsókot. Ám mivel ez hatalmas mennyiség, megosztom a barátaimmal – nyilatkozta a Blikknek Laár, ám ezt a zenekartagok nem fogadták kitörő lelkesedéssel, hiszen ők nem rajonganak annyira az édességért. 

A köszöntés nem merült ki ennyiben, Laár András barátaival és szeretteivel három napon keresztül ünnepel. 

A négercsókhegy valószínűleg kitart majd december végéig, 28-án ugyanis hatalmas koncerttel ünnepelnek egy másik jeles dátumot, a KFT 30. születésnapját. A zenekar előtt ugyan még öt hónap van, de már most rendkívüli energiával készülnek az Ufóshow-ra.

– Már túl vagyunk egy egy hónapos próbaidőszakon, nyáron még lesz egy, október végétől pedig folyamatosan próbálni fogunk, hiszen nemcsak a zenekarnak kell tízszer olyan jól eljátszania a dalokat, hanem a technikai részen is rengeteget kell dolgozni. Ki kell találnunk a koncert menetét, hiszen nemcsak zenélni fogunk, hanem lesz vetítés és rengeteg látványos színpadi elem – mondta Laár András.

Addig azonban még rengeteg változáson esik át a december 28-i Ufóshow pontos terve, melyet természetesen a Blikk is támogat.

Szabó Sára

Fotó: Blikk/ Veres Viktor

{module 221}