Leköszön Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója

Szigetvári József, Szallas.hu vezérigazgató

Jövő februártól leköszön a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója, Szigetvári József. Erről a Szallas.hu számolt be az MTI-nek. A leköszönő vezérigazgató februártól kezdve stratégiai tanácsadóként folytatja munkáját a cégcsoportnál. Főként közép-európai akvizíciókra és a lengyel piac digitalizálására fókuszál majd.

Szigetvári József tizenkét évnyi vezetése alatt a Szallas.hu egy miskolci turisztikai start-upból vált a hazai online foglalási piacon vezető szereplővé. Külföldi felvásárlásokkal pedig kiterjesztette tevékenységét, így a Szallas Group mára öt országban, 500 fős csapattal működő közép-európai cégcsoporttá nőtte ki magát. A vállalatot tavaly a lengyel Wirtualna Polska Holding vásárolta fel – áll a közleményben.

Az új év elejétől, az új vezérigazgató kinevezéséig a Szallas Group vezetését átmenetileg Rigó Ferenc veszi át. Rigó Ferenc már a cégcsoport menedzsmentjének tagja és a közlemény szerint hasonló sikertörténettel rendelkezik. Kolozsvárról indult online foglalási oldala, a Travelminit.ro, vezetése alatt kiváló eredményeket ért el. 2018 óta aktívan részt vesz a csoport működésében, szerepet vállalt az ötéves stratégia kidolgozásában is.

A Szallas.hu Zrt. új irányait és az átmeneti vezetés alatt várható változásokat a piac érdeklődéssel várja, miközben Szigetvári József továbbra is a cégcsoport sikereiért tevékenykedik stratégiai tanácsadóként.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .