Személyi hírek 2010.01.20.

 

A zalakarosi Hotel Karos Spa új sales és marketing igazgatója Szalai Nikolett lett, aki szülési szabadságról érkezett vissza. Elődje Jámbor Tímea, aki családi okok miatt vált meg munkahelyétől.

Ugyancsak bővült a szálloda csapata egy új online marketingessel Horváth Orsolya személyében.

A budapesti Corinthia Grand Hotel Royal új Sales & Marketing igazgatója Sonja Wilms.

Megvált a Quaestor idegenforgalmi igazgatói beosztásától Vámos Katalin, aki a jövőben a munkáját a TRAVEL SYSTEM INTERNATIONAL-nél folytatja. Utódja Végh Balázs, aki eddig a cég kiutaztatási üzletágának volt vezetője.

Kinevezték az Alta Moda Fashion Hotel superior Értékesítési Igazgatóját és Reservation Manager-ét Ujvári Péter személyében.

Az Alta Moda Fashion Hotel szobafoglalási vezetője Péter Zsuzsanna lett, aki a Fortuna City Hotelből érkezett.

Elhunyt Mészárosné Tóth Olga a Saphir Travel társ-alapító ügyvezető igazgatója.

Januártól a Chemol Travel kiutaztatási csapatát erősíti Semptei Mária, aki a jövőben elsősorban repülőjegyekkel fog foglalkozni.

Új értékesítési igazgatója van a budapesti Mamaison Hotel Andrássy-nak és a Mamaison Residence Izabellának Szita Ildikó személyében, aki a budapesti értékesítési feladatok mellett a Kelet-Közép-Európában található további Mamaison hotelek értékesítéséért is felelős.

A Pécs belvárosában májusban nyíló Hotel Corsó értékesítési és marketingigazgatójává Knór Juditot nevezték ki, aki eddig a Mercure Budapest Budában dolgozott. A szálloda üzemeltetési igazgatója Zsiday Mariann lett.

Kilépett a Ramada Pláza Budapestből Hornok Zsolt, az eddigi Sales és Marketing igazgató.

Vezetőváltás történt a Magyar Turizmus Zrt. izraeli képviseletén. 2010 januárjától Forgács Annát Markovitz Judit váltja, aki 2005-től él Izraelben.

Megválik a Danubius Hotelstől Parti János, aki eddig a Business Technology projekt igazgatója volt, utódja Bakonyi Gyula.

Mandátumának lejárta után megvált a Hévíz Marketing Egyesület posztjától Könnyid László, utódja Hegedűs Lajos a Hévízgyógyfürdő nonprofit Kft igazgatója.

Emellett új elnökségi tagokat is választottak, Lajkó Ferenc – aki a Hévízi Szobakiadók Szövetségét képviseli az egyesületi munkában -, valamint Dabóczi László személyében.

A közös  értékesítési feladatokra szerveződött társulás az ITH, melynek tagjai a bakonybéli Bakony Hotel, a budapesti Corvin Hotel, a Kult-Turist és az ITH Hungary Kft. új értékesítési és marketingigazgatója Borsos Éva.