Személyi hírek 2010.11.20

A PREMIUM INCOMING – STH Special Tours Hungary Kft. ezúton értesíti szakmai partnereit, hogy Hesz Attila project manager munkaviszonya november 15-ével megszűnt. Minden futó vagy sürgős ügyben kérik, vegyék fel a kapcsolatot Jávorkai Péter ügyvezető igazgatóval a 235-0045-ös számon, illetve a javorkai.peter@spectours.hu vagy a special@spectours.hu e-mail-címeken.

***

A Hungarofest eddigi vezérigazgatója Rubovszky Rita közös megegyezéssel távozik a cégtől utódja Kálomista Imre.

***

A Le Notre Chef Akadémia diplomájával rendelkező Grubits Péter lett az NH Budapest szálloda konyhafőnöke, aki a székesfehérvári Novotel-ből érkezett.

***

Dr. Horváth Pétert az ismert idegenforgalmi szakembert, aki hosszú évek óta a QBE értékesítés és marketingigazgatója címzetes főiskolai docensé nevezték ki a Budapesti Gazdasági Főiskolán.

***

Tóth Teodóra lett a soproni Best Western Pannonia Med Hotel marketing vezetője, aki ezt megelőzően a szentgotthárdi Gotth’Art Wellness & Conference Hotel szállodaigazgató helyettese volt.

***

Czinege Szilvia megvált az MT Zrt. marketing vezetői posztjától és pályafutását a jövőben a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nél folytatja.

***

A megújuló Józsefvárosban rövidesen nyíló 51 apartmanból álló Frasers Residence Budapest Director of Sales marketing igazgatójává Kercs Andrást nevezték ki.

***

Az ausztriai magyar tulajdonú Relax Resort Kreischberg értékesítési csapatát erősíti Fehérvári Györgyi.

***

Október 1-jén zárult a Danubius Health Spa Resort Hévíz és a Danubius Health Spa Resort Aqua szállodaigazgatói belső pályázata. A cégvezetés döntése értelmében 2011. január 1-jétől a hévízi szállodák igazgatói pozícióját Fekete György nyugdíjba vonulását követően Nagy Rita tölti be.

Nagy Rita a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után értékesítési előadóként, majd szobafoglalás vezetőként dolgozott a Hévíz-Balatoni Területi Igazgatóság kötelékében, 2006 óta értékesítési vezetője, 2008. december óta pedig elsőszámú értékesítési vezetője a DHSR Hévíznek és a DHSR Aquanak.

A pályázók közül Mészárosné Sallai Hilda elismerést érdemlő szakmai múltja és a szállodai üzemeltetés, valamint a minőségügy területén nyújtott kimagasló teljesítménye alapján 2011. január 1-jétől a DHSR Hévíz és a DHSR Aqua üzemeletetési igazgatói pozícióját tölti be.

1979-ben a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola vendéglátás, majd 2005-ben az idegenforgalom-szálloda vállalkozási szakán szerzett diplomát. 1979 óta megszakítás nélkül dolgozik vállalatunknál: a kezdetekkor drinkbár vezető, ezt követően utazási irodai ügyintéző, szállodai üzletvezető-helyettes, szállodavezető, majd 1991 óta szállodaigazgató-helyettes pozíciókat töltött be a volt Thermal Hotel Hévízben.

***

Megvált a Benczúr Hotel Sales Manager-i pozíciójától Nagy Péter, aki a jövőben külföldön folytatja pályafutását.