Megnyílt az Orfeum

„Az éjszakai élet olyan eleven Budapesten, mint alig máshol a világon. A kiállításról, vagy ős Budavárból hazatérő idegen olyan mozgalmas elevenséget talál a városban is, mintha világos nappal volna. Lépten-nyomon kávéház, vendéglő, mulatóhely. Mindenütt zene, vígság, pohárcsengés. A magyar ember általában jókedvű és mulatós; vígad, ha öröme van, s vigalomba fojtja bánatát is. Mulatságba viszi a vendéget, s ha nem akad vendége, maga mulat. Az öröm, a jókedv, a vigalom városa Budapest, ahol mindenki, ha megtette kötelességét, elvégezte napi munkáját, a szórakozásból, vigalmakból is kiveszi a maga részét. A munkától nem fél, de a mulatságát sem engedi a magyar. S ahány idegen itt járt nálunk, sohase volt panasza, hogy szomorú világba került.”

A jövendőknek is jó mulatságot!”(Milleniumi Ünnepségek -(1896-1900) Gelléri: Az ezeréves Magyarország múltjából és jelenéből)

A múltat idézte az Orfeum Grand Opening Party-ja, mellyel egy régi- új típusú szórakoztatási koncepció indult útjára a pesti éjszakában. Kánkánozó lányok, sanzont éneklő dívák, színészek, zongorista a fekete hangszer mögött, kíváló zenekar fúvósokkal, a budapesti művészvilág színe-java és lebilincselően igényes környezet adja meg a belváros szívében található rendezvény helyszín színeit, izgalmas hangulatát!

A hely programigazgatója, Sziklai Ildikó mesélt a hely újjászületéséről, miközben a népes közönség új lemezét a napokban kiadott Group ‘N’ Swing együttes zenéjére ropta a táncot.

Kreatív ügynökségünk egyik fő profilja a vállalati rendezvények szervezése. Hosszú ideje éreztük már, hogy újra van igény a századforduló klasszikus mulatóinak hangulatát is megidéző igényes szórakoztatásra. Ez csak megerősödött bennünk, amikor rátaláltunk a régebben Royal Club néven működő szórakozóhelyre, mely egy nagy volumenű átalakítás, professzionális fény- és hangtechnikák beépítése után vált igazán alkalmassá erre a feladatra.

Különféle programokat hívunk majd életre, hogy minél több célcsoportot megérintsünk. Célunk az többek között, hogy a színház, mozi és kiállítások látogatása után egy olyan „kulturális after party” helyszínként működjünk, ahol akár a huszonéves, akár a hatvanéves korosztály is jól érezheti magát. Saját revüműsorokat készítünk, amelyekkel az itt élő külföldi állampolgároknak és a fővárosba látogató turistáknak is kedvezünk majd.

Céges rendezvényekre is érkeztek már foglalások, hiszen a december a legkiemeltebb időszak a rendezvénynaptárakban.

Az Orfeum mulató az elegáns Corinthia Budapest Hotel alagsorában működik, igazodva a szálloda imidzséhez, viszont az ötcsillagos minőséghez, a széles közönség által is megfizethető árszínvonalat tudunk biztosítani! Nagy az érdeklődés színházak részéről is díszbemutatók utáni fogadások és rövidebb, talán elfeledett darabok bemutatása iránt, és ha körbenézünk a teremben látható, hogy ismert színészek, rendezők,énekesek, művészek is szívesen jöttek el a megnyitóra!