Személyi hírek 2012.10.05.

GSZT szakújság

GSZT szakújságBalogh Károly, büki TDM menedzser, közös megegyezéssel távozott ebből a pozícióból. A szakember továbbra is a büki szervezet titkára marad, s részt vesz az elnökség munkájában is, azonban főállásban a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára lesz október elsejétől.

A Magyar TDM Szövetség elnöki pozícióját továbbra is betölti, új pozíciójában pedig delegálják a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégiumába.

{module 221}

Október 1-jétől Márton Ildikó hálózati igazgató14 év után megválik a Cartourtól.

***

Kaufmann Ildikó a szülést követően mintegy 2 év után, 2012. október 1-jén visszatér a munkába és 4 órában látja majd el az Österreich Werbung b2c kommunikációjával (nyomtatott hirdetések, outdoor reklám stb.) kapcsolatos feladatait. Mellette Igaly Szilvia is marad ezen a területen, valamint ő felel majd a jövőben a sajtómunkáért, a sajtóval történő kapcsolattartásért.

Az eddigi sajtófelelős, Szedlák Péter a magyar utazási irodai szakmával (utazási irodák és utazásszervezők) tartja majd a kapcsolatot. Ezen kívül hozzá tartoznak majd a gazdasági kooperációk, a turisztikai kutatások és statisztikák, a stratégiai marketingtervezés, valamint a vállalati PR. Spáh Fanni továbbra is az online területért felel.
Két év után sajnos lejár Borsi Valéria szerződése, aki Kaufmann Ildikót helyettesítette a szülési szabadság idejére. Valéria azonban továbbra is szoros kapcsolatban marad az Österreich Werbunggal.

Szedlák Péter: kapcsolattartás az utazási irodai szakmával, gazdasági kooperációk, turisztikai kutatások és statisztikák, stratégiai tervezés és vállalati PR.
Spáh Fanni: online és e-marketing.
Igaly Szilvia: sajtómunka és b2c-kommunikáció.
Kaufmann Ildikó: b2c-kommunikáció.

***

Claus Geisselmann vette át az InterContinental Budapest irányítását, miután a korábbi igazgató, Mathieu van Alphen az InterContinental Moscow Tverskaya szállodában folytatja pályafutását. Claus Geisselmann ezt megelőzően az InterContinental Berchtesgaden Resort igazgatója volt, 2009 februárjától. A budapesti ház új igazgatója 1994 óta dolgozik a lánc kötelékében, s igazgatói kinevezései előtt az értékesítési és marketing területen szerzett tapasztalatokat, először a Crowne Plaza Heidelberg szállodában, majd Közép-Kelet Európáért felelős területi igazgatóként.

***

Szabó Rita lett az Expo Congress Hotel Corporate sales managere.

A szakember a Danubius Hotel Arenából érkezett, ahol szintén  értékesítési feladatokat látott el a Corporate & MICE szegmensben.

***

Baleset következtében, tragikus körülmények között elhunyt László Zoltán, a Firkász étterem társtulajdonos üzletvezetője. A HungarHotels törzsgárda tagja, a Bajkál, a Kárpátia, a Novotel Congress és a Kisduna Panzió korábbi munkatársa 54 évet élt.

***

Elhunyt Antalpéter Tibor, a Danubius Hotels Nyrt. Felügyelőbizottságának elnöke.

Hosszan tartó, súlyos betegség után 82 éves korában elhunyt Antalpéter Tibor, aki 2002 óta töltötte be a Danubius Hotels Nyrt. Felügyelőbizottságának elnöki posztját.

{module 221}