Személyi hírek 2013.04.20.

GSZT szakújság

Elbúcsúzott partnereitől Christina Marzluff a Schweiz Tourismus ausztriai, valamint közép- és kelet-európai képviselője, aki a jövőben a svájci központ marketing osztályán folytatja munkáját.

Utódja Jörg P. Krebs, aki Dubai-ból érkezett új beosztásába.

GSZT szakújság

Megvált az AVIAREPS Kft sales manageri pozíciójától Hoffmann Tamás, utódja Jávori Gabriella.

***

A Lion’s Garden Hotel eddigi sales managere Rudinszky Adrienn májustól szülési szabadságra megy, utódja Frank Andrea, aki a Tulip Inn Budapest Millenium Hotel-ből érkezett.

***

Új munkatársak segítik Szabó Ágnes a siófoki Prémium Hotel Panoráma értékesítési igazgató munkáját Sándor Barbara és Szalkó Csilla személyében

***

Az Indulhatunk cégcsoport új értékesítési igazgatója Szélessy András.

***

Április 8-tól Bolla Hajnalka a négycsillagos La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont értékesítési és marketingigazgatója.

***

A budapesti Hotel Art új sales managere Nikola-Págyi Kinga.

***

Életének 71. évében elhunyt Bara Zoltán mesterszakács, a Hungaria szálloda korábbi konyhafőnöke.

A séf 1965-től 1984-ig dolgozott a Szabadság szállodában, egy évig a Forum Szállodában, majd 1985-től nyugdíjba vonulásáig volt a Hungaria szálloda konyhafőnöke. Rendkívül nagy tudású, mindig segítőkész kollégát veszített el a szakma. Tapasztalata, kiegyensúlyozottsága, kedves személyisége hiányozni fog. Temetéséről később intézkednek.

***

Méltósággal viselt hosszú betegség után április 5-én, életének 67. évében elhunyt a híres érdi cukrászda társtulajdonosa Csengerújfalui Osváth János cukrászmester.

***

Jakó Lajos, a kecskeméti illetőségű Venesz-díjas mestercukrász, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnökségi tagja, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Cukrász alelnöke, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lovagja, 69 éves korában elhunyt.

***

A Danubius Group fájdalommal tudatja, hogy a Radisson Blu Béke Hotel, korábbi nevén Béke Szálló korábbi üzletvezetője, Szabó István elhunyt.