Személyi hírek 2013.08.05.

GSZT szakújság

Gabura Emese, a Zsófia Rendezvényhajó értékesítési vezetője anyai örömök elé néz, ezért júliustól a rendezvényszervezői feladatokat a hajó új kolléganője, Kaló Zsófia veszi át.

GSZT szakújság

A TUI Austria Holding GmbH vezetősége a magyarországi leányvállalat racionalizálásával összefüggésben július 15-vel felmentette Andreas Hamorszky cégvezetőt a munkavégzés alól, a szakember szeptember végéig a TUI állományában marad.

A cégvezetői feladatokat a jövőben Harald Kraus, a TUI Kelet-Közép-Európa régiójáért felelős értékesítési igazgató látja el a TUI bécsi központjából.

A TUI magyarországi képviseletének vezetését Taskár Tamás, mint magyarországi értékesítési vezető veszi át.

***

Az októberben nyíló Zeneakadémia Koncertközpont Nyúl Erika által vezetett Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóság csapatához csatlakozott Mihalcsik Judit idén júliustól.

A szakember 2001 óta dolgozik a turizmus és marketing legkülönbözőbb területein, jelenlegi feladatai közé  tartozik majd a Liszt Ferenc téri Koncertközpont turisztikai bevezetése, a létesítmény látogatóközpontjának kialakítása, a turisztikai partnerekkel történő folyamatos kapcsolattartás, az új idegenforgalmi kínálati elemek kidolgozása, valamint a jegyértékesítés beindítása hazai és külföldi partnerek részére.

***

2013. júliustól 1-jétől Dusek Mónika az egerszalóki Saliris Resort & Spa Konferencia Hotel****superior értékesítési és marketingvezetője.

***

Július 15-től Döry Gábor kommunikációs igazgatóként csatlakozott a Corinthia Hotel Budapesthez.

***

Az Emirates magyarországi értékesítési vezetője, Márk Emese hamarosan anyai örömök elé néz. Pozícióját 2013. augusztus 1-jétől Gál Emese vette át.

***

Hatvanhat éves korában elhunyt Varga András. A szakember 1968-ban, a főiskola elvégzése után az akkor a HungarHotels-hez tartozó Annabella Szállodában kezdte pályáját, recepciósként.

Karrierjének maghatározó állomásai a Club Tihany Rt., Magyarország első részvénytársaságának megalapítása, valamint a HungarHotels, majd a Danubius Hotels Group németországi külképviseletének vezetése.

Aktív pályája utolsó szakaszában saját utazási irodáját vezette.