Új sales és marketing igazgató a Matild Palotában

Ali Can Demirok lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales és marketing igazgatója

Ali Can Demirok lett a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest új sales és marketing igazgatója

2022 júliusától Ali Can Demirok tölti be a Matild Palota sales és marketing igazgatói pozícióját. Ali Can, a Matild Palota kereskedelmi vezetőjeként a palota értékesítési és marketingstratégiájáért, a reaktív és proaktív értékesítésért felel majd. A szálloda értékesítési és marketing céljainak elérése érdekében folyamatosan felügyeli és koordinálja az értékesítési és marketing csapat munkáját a mindennapok során.

A szakember Bécsben született és tanult. Az új budapesti pozíció elfogadását megelőzően értékesítési és marketing igazgatóként dolgozott az isztambuli Park Hyatt szállodában, valamint sales igazgató volt a The Ritz-Carlton bécsi és ománi szállodáiban. Török és német anyanyelvű, folyékonyan beszél angolul, és jól beszél franciául is.

A szakember széles körű ismeretekkel rendelkezik a turizmus és szállodaipar világáról. Nagy tapasztalattal bír többek között az értékesítés és marketing, a stratégiai tervezés, piacbővítési stratégiák, és a revenue management területén. Gyakorlott mentor és coachként az üzleti érzékét és a vezetői képességeit arra használja, hogy a legjobban teljesítő értékesítési és marketing csapatot sikerüljön felépítenie és megtartania. Tapasztalatai és eddigi sikerei alapján, Ali Can kinevezése nagyban hozzájárul majd a Matild Palota célkitűzéseinek eléréséhez.

Ali Can Demirok új pozíciójában kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota a magyar és nemzetközi utazók első számú utazási helyszíneinek egyikévé váljon.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .