Új vezetők három Accor-szállodánál

Demény Gábor - Accor Hotels - Mercure Debrecen
Demény Gábor - Mercure Debrecen

A világ vezető szálloda- és vendéglátóipari csoportja, az Accor három szállodájához nevezett ki új igazgatót. A csoport idén két vidéki desztináción is nyit hotelt: a Mercure Tokajt Nyíri Csilla, a Mercure Debrecent pedig Demény Gábor vezeti majd. Emellett a Hotel Nemzeti Budapest Mgallery is új vezetővel, Ülkei Gáborral folytatja.

A 2022 nyarán nyíló Mercure Debrecen vezetője Demény Gábor lesz. A város központjában helyet kapó, új építésű Mercure Debrecen négy emeleten 135 modern és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál a vendégeknek.

Demény Gábor 2008-ban csatlakozott az Accor Food and Beverage csapatához. 2010-től hét évet töltött az Egyesült Királyságban – a Novotel London Tower Bridge-nél étteremvezetőként, az Ibis Brighton City Centre-Station hotelben pedig szállodaigazgató-helyettesként. 2017-ben tért vissza Magyarországra, az Ibis Budapest Centrum vezetőjeként. Jelenlegi kinevezése előtt, 2020 októbere óta az Ibis Budapest Centrum és az Ibis Budapest City szállodák klaszterigazgatójaként dolgozott.

A tavasszal megnyíló Mercure Tokajt Nyíri Csilla vezeti. A Mercure Tokaj Magyarország egyik leghíresebb borvidékén kínál négy emeleten 55 modern és kényelmes szobát, a legfelső emeleten executive apartmanokkal. A készülő hotel a nyolcvanas évekből származó egyedi épületben kap helyet, amely korábban Tokaj egyetlen szállodája volt. A régi épületet teljesen rekonstruálják és felújítják.

Nyíri Csilla több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a vendéglátásmenedzsment és a rendezvényszervezés területén, a luxus- és középkategóriás vendéglátás piacán. A budapesti alap- és barcelonai mesterképzés elvégzése után, 2004-ben kezdte szakmai karrierjét a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. Később hat évet töltött a Buddha-Bar Hotel Budapestben különböző pozíciókban, majd a badacsonyi Hotel Bonvino Wine Spa-ban és a sárvári Park Inn by Radissonban dolgozott Food and Beverage menedzserként. Közvetlenül az Accorhoz csatlakozása előtt a siófoki Hotel Azúr üzemeltetési igazgatója volt.

Az Accor Ülkei Gábort nevezte ki a Hotel Nemzeti Budapest Mgallery igazgatójának. A műemléképületben kialakított négycsillagos szálloda Budapest belvárosában modern szobákkal várja a vendégeket.

Ülkei Gábor több mint 15 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxus- és középkategóriás vendéglátásban. Pályafutását 2005-ben Londonban kezdte a Hiltonnál. 2007-ben tért haza, és Budapesten a Sofitelnél, a Buddha-Barnál, majd a Boscolónál töltött be különböző vezetői pozíciókat. 2016 és 2021 között a Mercure Budapest Korona Hotel értékesítési osztályát vezette. Jelenlegi kinevezése előtt a Hard Rock Hotel Budapest értékesítési igazgatójaként dolgozott, ahol a nyitás előtti értékesítési és marketingstratégiát dolgozta ki és irányította.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .