Vetlényi Dániel az ibis & Tribe Budapest Stadium igazgatója

Vetlényi Dániel ibis & Tribe Budapest Stadium

Az Accor kinevezte az idén nyíló első magyarországi Tribe igazgatóját

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja Vetlényi Dánielt nevezte ki az ibis & Tribe Budapest Stadium igazgatójának. A tervek szerint 2023 decemberben nyíló új budapesti Tribe a márka első szállodája lesz a magyar piacon.

Az ibis & Tribe Budapest Stadium újonnan épült hotel 332 szállodai szobával, amelyben a két márka egyenlő arányban, 166-166 szobával kap helyet. A szálloda reggeltől estig nyitva tartó, nyáron teraszos à la carte étteremmel, sky barral, fitnesz- és wellness létesítményekkel várja a vendégeket. A földszinti közösségi tér középpontjában barátságos lobby és business sarokként is működő lounge fogadja az utazókat. A szálloda konferenciaközpontja 220 fő befogadására alkalmas, multifunkcionális rendezvényterme négy különálló részre osztható.

A Liberty projekt déli szárnyában (a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, közvetlenül a Groupama Aréna és a Telekom székház mellett) helyet kapó hotel a tervek szerint 2023 decemberében nyitja meg kapuit.

Vetlényi Dániel augusztus 17-től tölti be az ibis & Tribe Budapest Stadium igazgatói pozícióját. A szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz a Hotel Taverna (a mai Mercure Budapest City Center) bankettmenedzser-asszisztenseként, ahol később bankettmenedzserré, majd F&B menedzserasszisztenssé lépett elő. Négy év után a Novotel Budapest Danube-ban folytatta pályafutását először étteremvezetőként, majd F&B menedzserként, szállodaigazgató-helyettesi feladatokkal. 2015-ben lett a Novotel Budapest City és Budapest Kongresszusi Központ F&B területéért felelős szállodaigazgató-helyettese.

Első szállodaigazgatói megbízatását 2017-ben az ibis Styles Budapest Cityben kezdte meg. Emellett F&B Atelier menedzserként a magyarországi F&B csapatokat és tevékenységeket is koordinálta. 2022 márciusától az ibis Styles Budapest City és az ibis Budapest City szállodák klaszterigazgatójaként tevékenykedik.

Vetlényi Dániel 2004-ben szerzett BSc diplomát a Budapesti Gazdasági Főiskola szállodai menedzsment és vendéglátás szakán, emellett 2015-ben elvégezte az Accor nemzetközi vendéglátásmenedzsment programját is.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .